Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co dalej...

Polecane posty

Gość gość

Jestem w 3 klasie liceum. Moj problem polega na tym ze boje sie ze moge nie zdac z kilku przedmiotow ale bardziej ze bede nieklasyfikowany z jednego konkretnego. To przez to ze mam jakas fobie w stosunku do nauczyciela, poprostu nie moge chodzic na jego lekcje bo mnie to wszystko przerasta. I tu pytanie co mam robic...myslalem nad zmiana liceum ale niestety w moim miescie nie ma innego. Nie wiem co robic ale wiem ze jak zostane w tej szkole to poprostu nie zdam.

Gość gość
nie łatwiej porozmawiać z tym nauczycielem i wyjaśnić mu swoje obawy?

Gość gość
a co mu powiem..ze mnie przeraza i dlatego nie chodze na jego lekcje? ogolnie ta szkola od tych 3 lat dziala na mnie gorszaco. dlatego mysle nad zmiana, na ktora mysle jeszcze jest jakas szansa...

Gość gość
to idź do psychologa czy pedagoga szkolnego porozmawiać

Gość gość
Nie chce robic z tego jakiejs wielkiej sprawy. Moim celem teraz jest tylko skonczyc ta szkole, niewazne jak. Po tym i tak wyjezdzam za granice ale musze miec najpierw to srednie wyksztalcenie..

Gość gość
to skończ szkołę w innym mieście skoro nie chcesz z nikim rozmawiać o swoich problemach

Gość gość
kiedys probowalem rozmawiac o szkole z rodzicami ale oni mowili ze zaczynam wymyslac itd. Nie wiedza ze jestem bardziej podatny na stres niz inni, drobne rzeczy a ja juz panikuje. Myslalem nad innym miastem ale wlasnie oni by mi na to nie pozwolili

Gość gość
czyli jakiej odpowiedzi oczekujesz?

Gość gość
Np takiej, czy mimo przeciwnosci rodzicow powinienem postawic na swoim (wkoncu mam juz 18 lat) i pojsc do innego miasta, robic wszystko aby zdac ta szkole

Gość gość
Dlaczego nie chca pozwolic zebys chodzil do szkoly w innym miescie? Chodzi o dojazd? Za duzo km czy co?

Gość gość
nie. dojazd zajmowalby mi jakies +20 minut. chodzi o to ze oni nie wiedza jaka moge miec tragiczna sytuacje i twierdza ze wymyslam