Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brama garażowa

Polecane posty

Gość dawikkk

Bramę garażową marki Wiśniowski w niezłej cenie zamówiłem przez stronę safedoor.pl. Przyjechali zamontowali, wszystko chodzi okej, płynnie, lekko bez szarpania się przy otwieraniu – zamykaniu. Montują na terenie Krakowa i okolic, mają autoryzację na te bramy, wiedzą jak zainstalować taki system szybko i porządnie.

Gość Marek

Ja również zamawiałem nowość wiśniowskiego bramy PRIME, ale przez salon mikea-tychy.eu i wszystko założyli profesjonalnie.

Gość kopytko

Polecam bramy garażowe firmy BRAMEX. Najlepsza jakość, bardzo dobre wykonanie, ceny też przystępne :)

Gość Robert

Szukam fajnej antywłamaniowej bramy, słyszeliscie coś o firmie Gerda? Kilka osób mi ją poleca. 

Gość rafal

i od razu najlepiej ogarnąc sobie jakichś fachowców, bo dobry montaż ważniejszy niż sama brama 🙂

Gość wivion

My mamy bramę segmentową i jest solidna, dobrze nam służy. Była kupowana od Roll-Adam ze Śląska, całkiem niezłe ceny tam mają, mamy od nich tez rolety zewnętrzne. Brama ma napęd elektryczny wyposażony w sterowanie pilotem no i jest dobrze izolowana, bo segmenty wypełnione są pianką poliuretanową, także po całości to był dobry zakup.

Kilkukrotnie pojawiał się tu temat napędu, według mnie napęd lepiej kupić osobno i to najlepiej od sprawdzonego producneta takiego jak BFT. Dzięki temu zyskujemy dużą stabilność jeśli chodzi o funkcjonowanie, bo napędy BFT działają dobrze zarówno latem, jak i zimą.

Największy wybór bram garażowych ma POLBRAM. Znajomi taką posiadają i sobie chwalą. 

Od lat służy mi brama POLBRAM 😄 Nigdy nie było z nią problemów. Wygląda super i jest bardo funkcjonalna. 

Dnia 17.03.2020 o 13:30, klaxx napisał:

Od lat służy mi brama POLBRAM 😄 Nigdy nie było z nią problemów. Wygląda super i jest bardo funkcjonalna. 

Sama zdecydowałam się na model od tego producenta i jestem bardzo zadowolona. Mąż, który podjął ostateczną decyzję również nie żałuje 😉