Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kornelica

Faceci karły poniżej 170 cm powinni mieć zapewnioną darmową pomoc psychiatryczną

Polecane posty

Gość Kornelica

Faceci co są karłami i mają mniej niż 170 cm wzrostu powinni mieć zapewnioną darmową pomoc psychiatryczną. Tacy zawsze mają zaburzenia i są po prostu chorzy psychicznie. Nie znam żadnego karła który by był normalny. Tacy wymagają opieki i wsparcia psychologiczno-psychiatrycznego. Takie jest moje i wielu moich znajomych zdanie!

Gość ziapentt
darmową wycieczkę do Belgii na eutanazję :classic_cool:

Gość gość
Na szczęscie nie tylko wzrost się liczy, są też inne ważne cechy, głupku. Jestem kobietą, jakbyś miał wątpliwości

Gość gość
a co jak ktoś ma 177?

Gość gość
Kornelia wiesz, że te imię jeszcze 20 lat temu dawano nieslubnym dzieciom? :D

Gość Kornelica
Ja rozumiem jeszcze jak facet jest niski i ma 170 cm. Ale poniżej 170 cm to karzeł i taki ktoś wymaga leczenia, bo normalny bynajmniej to on nie jest. Znam kilku niskich co mają około 169 cm i są to po prostu świry, wymagający leczenia psychiatrycznego! Więc jednak wzrost ma wiele wspólnego w tej kwestii!!

Gość gość
A z twoich wypowiedzi wnioskuję, że ty powinnaś się tam jako wzór zapisać bo z twoją głową to nie do końca dobrze. Proponuje również wybrać się do szkoły bo twoja znajomość słowa karzeł mnie przeraża.

Gość Kornelica
Karzeł to mężczyzna poniżej 170 cm wzrostu, wiele kobiet na tym forum tak uważa, ja też!!