Gość gość Napisano Październik 29, 2014 Czy tylko ja jestem taką leniwą kwoką? :-D 3lata temu ważyłam 52kg. Miałam płaski brzuch, okrągłe pośladki i piękne ciało. Miałam wtedy 18lat, ale teraz 21 i ważę 58, a było już 63. Mam cellulit nawet na plecach:p może przesadzam, ale zawsze byłam piękna, a teraz jak już się nie mieszka z mamą i przyszła praca i obowiązki domowe i nauka to nie mam na nic czasu...nic mi się już nie chce nawet, bo ciągły stres mnie wykańcza....no i wyglądam wg mnie nieciekawie. Jak wy organizujecie sobie czas dbania o urodę? Ile razy robicie paznokcie, pięty, depilacja, maski itp? Ja używam balsamu nawet raz na 2 tyg albo rzadziej:( jak wy wplątanie te wszystkie zabiegi w codzienność, zeby to było już nawykiem i żeby nie robic tego wszystkiego padnieta wieczorem. Wiadomo, ze mogłabym słuchać tego co mówią blogerki, ale one z tego po części żyją...a co takie zwykle dziewczyny, kobiety, zony i matki? Jak to organizujecie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach