Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chcę zrobić sobie kilka operacji plastycznych by być ładną lalą jak Joanna Krupa

Polecane posty

Gość gość

albo Natalia Siwiec, bardzo mi sie podoba taki typ urody, mimo ze wg was wyglądają jak lafiryndy (wiem wiem zazdrościcie) ja ciało mam raczej ładne, moze nie jestem idealna ale mam kobieca budowe, talie osy, moze jestem niska ale resztą nadrabiam. Niestety problem to moja twarz, malo kobieca, malo atrakcyjna, wygladam jak typowa stereotypowa laska z OAZY katolickiej, z pielgrzymki, mól ksiązkowy, brzydula kujonica :( Makijaz etc nic tu nie pomoze. Chce zrobic kilka rzeczy - koniecznie zoperowac nos, bo mam szeroki i duzy, męski :( - oddesac tłuszcz z podbródka, mimo ze jestem szczupla mam tam sadełko, to rodzinne, pytalam chirurga i da sie to zrobic by miec łabędzią twarz no i nie jest to drogie :) - powiekszyc usta - uwypuklic kosci policzkowe kwasem hialuronowym albo implantem - koniecznie wyprostowac zeby - zrobic przeszczep włosow i obnizyć linie włosow, bo mam ogromne czoło jak kosmitka :( od dziecka nosze grzywki - usunac laserowo nadmierne owlosienie z ciala, depiluje sie co chwile i ciagle mam ''szczecine'' :( - usunąc ''doły'' pod oczami Ide na pierwszy zabieg, operacje nosa po świetach za tydzien

Gość 1JacekPlacek
a kto ci zabrania mama czy tatuś ? :)

Gość gość
SUPER tylko po jakiego grzyba to tu wszystko wypisujesz??

Gość gość
"da sie to zrobic by miec łabędzią twarz" Jak wygląda łabędzia twarz ? :D