Gość mania Napisano Marzec 21, 2019 polecam przetestowany przeze mnie https://www.semmelrock.pl/. maja szeroka oferte podjazdow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maniekkier Napisano Marzec 24, 2019 Duży wybór różnych rodzajów piasku i żwiru znalazłem w firmie www.kolsped.sosnowiec.pl gdzie podjęlismy współpracę jakiś czas temu i od tamtej pory regularnie dostarczają nam kruszywo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 05Kania Napisano Marzec 25, 2019 Tak tak tak, podjazdy to tylko semmelrock, też skorzystałam z ich oferty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mielicki Napisano Czerwiec 5, 2019 Kruszywa, żwir i piasek dostaniecie w www.topaz-kruszywa.pl To kopalnia kruszyw z województwa pomorskiego. Maja szeroką ofertę i dobre ceny a do tego własny transport, więc szybko przywożą co tam wam trzeba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość armolld Napisano Lipiec 11, 2019 Z Lublina sprawdźcie sobie jeszcze firmę www.pwstachyra.pl/ Dobre ceny, duży wybór. Oprócz piasku i kruszyw firma zajmuje się niwelacją terenu, rozbiórkami i wyburzeniami. U nas bardzo dobrze się sprawdzili. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brunon 1 Napisano Wrzesień 19, 2021 Na podjazd najlepiej od razu kostkę dać. Masz ładnie, czyściutko, wyrównane podłoże. My nie daliśmy dużo za niego, ale zamawialiśmy bezpośrednio od producenta - z firmy Kostbet. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach