Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość candyblue

Panowie!!!

Polecane posty

Gość candyblue

Potrzebuje obiektywnej opinii facetów.Jestem w związku i czuje że daje z siebie za dużo.Na początku było ok ale jak zobaczył że bardzo mi zależy,odpuścił.Kiedy pytam czemu np nie dzwoni to mówi że nie dzowni bo wie ze ja i tak to zrobie...Rece opadaja,zaczyna mnie już to delikatnie mowiac w k*****iać.Co mam zrobić żeby sie ogarnąl?Odpuścić troche?Jak to działa z waszej perspetywy panowie?

Gość gość
Zazwyczaj to mysz przychodzi do pułapki, nie odwrotnie. Reasumując, owinął sobie Ciebie wokół palca :D

Gość candyblue
No właśnie niestety tak chciałam go uszczęśliwić że rozleniwił się.Nie chce kończyć tego bo kocham go on mnie też - co do tego nie mam zastrzerzeń tylko po prostu chciałabym żeby teraz on polatał troche i się wysilił chociaż troche.

Gość wuoiz
na mnie odpuszczenie by nie działało.. Dziewczyna musi mnie cały czas adorować tzn . Pokazywać tzytzki , wysyłac nagie foty - wtedy wiem , ze na niej mi zależy .. Jak czuje ze nie zalezy to sobie odpuszczam

Gość gość
Przestań dzwonić sam Ci to powiedział. Ty i on macie inną potrzebę częstotliwości kontaktu, jak kontaktujesz się częściej niż on potrzebuje, to po co ma to robić? Zamknij się to on to zrobi.

Gość gość
No i przestań za niego dopą ruszać. Niech i on troche porusza.

Gość candyblue
Dokładnie,ja niby to wszystko wiem ale jakoś trudno mi to przenieść do życia.

Gość maczo_z_wielka_pyta
koncza sie czasy, kiedy faceci latali za duupami teraz duupy kraza wokol penisa :classic_cool:

Gość gość
i dobrze, wiedzcie teraz jak to jest kiedy trzeba za wami latac :p

Gość candyblue
Ja nie oczekuje i nie oczekiwałam żeby on za mną latał tylko chciałabym żeby on dawał z siebie tyle co ja.Dochodzi 22 a on oczywiście nie dzwoni chociaż wczoraj mi obiecał.Ja na pewno nie zadzwonie