Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Noblesa

Spojrzałam się dzisiaj w lustro i pomślalam

Polecane posty

Gość Pener z klasą
Jak na siostrę muminka to masz wysokie mniemanie o sobie :D

Gość gość
HAhhahahhahahhaahhahahahahahahaahahhahahahhahahahahhahahahhhhhhhhhaaaaaahahhahahahahahahahaahahaahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahaaahaahahahahahahhahahahahaahahahahahhahahahaaahhahahahahahahahahahahahahaaahaaaaahaaaahahahahahaHAhhahahhahahhaahhahahahahahahaahahhahahahhahahahahhahahahhhhhhhhhaaaaaahahhahahahahahahahaahahaahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahaaahaahahahahahahhahahahahaahahahahahhahahahaaahhahahahahahahahahahahahahaaahaaaaahaaaahahahahaha o ja pier co za imie :D już teraz wiem dlaczego jesteś taka agresywan. Nawet rodzice cię nie kochają :O

Gość gość
Ej miałem dziś rano dokładnie to samo :classic_cool: Patrzę w lustro i myślę sobie "Ale ja jestem k***a przystojny" :classic_cool:

Gość
Spojrzałam się dzisiaj w lustro i pomślalam "Niezła laska z ciebie Eleonoro" cool.gif x a potem się obudziłam...

Gość gość
''Spojrzałam się dzisiaj'' - a z polskiego było więcej niż jedyneczka?

Gość gość
Nie zazdrośćcie nam pięknym, frajerzy :) :classic_cool:

Gość
''Spojrzałam się dzisiaj'' - a z polskiego było więcej niż jedyneczka? haha. Z ciebie taka dumna POLKA, a nie umiesz nawet wyrażać się w języku polskim :O

Gość gość
good girl gone bad dziś - do kogo ''pijesz''?

Gość gość
Noblesa spojrzała dzisiaj w lustro i pomyślała, ale z ciebie locha Eleonoro. :)

Gość
gość dziś good girl gone bad dziś - do kogo ''pijesz''? x to było do noblesa. Zacytowałam twój komentarz bo zgadzam się z nim w 100% :). Napisałam na szybko i wyszło na odwrót tak jakbym miała coś do ciebie :)

Gość gość
taa, prędzej jak Buka a nie siostra muminka hahahah

Gość
Noblesa dziś Ja jestem dumna bo mam z czego w przeciwieństwie do innych gorszych klas ludzkich do mnie pijesz? NIGDY nie chciałam być biała. Podoba mi się kolor mojej skóry i mój odstający tyłek :P

Apropo imienia to uważam, że mam piękne imię i pasuje do mnie, do osoby ktora lubi się wyróżniać. Jestem ciekawa jak wy macie na imię, pewnie sami pospolici nudziarze :)

Gość gość
lubisz się wyróżniać? :D aha dlatego tak wpierdzielasz. Trudno cię przeoczyć w tłumie z taką masą :D

Gość gość
Noblesa dziś Dobra będę pózniej bo teraz idę igraszki. ^^ xxxxx Tak, komentarz o jedynkach z polskiego to strzał w dziesiątkę:) Ani przecinka, ani dobrej składni w powyższym zdaniu nie widać. Domyślam się, że szlachcianka Noblesa zawitała do lodówki w celu przywitania się z krakowską. Do teraz mam ubaw z tego jej komentarza odnośnie w/w wędliny ha ha.

Gość gość
Apropo, to po jakiemu, downie?

Gość gość
OBLESNA udaj czasami mądrą i popraw błędy przed puszczeniem wpisu, bo znowu napier... z błędami :o

Gość
Dobra będę pózniej bo teraz idę igraszki. ^^ no to idz już bo parówka wystygnie, no chyba że wolisz krakowską :D

Gość gość
gość dziś OBLESNA udaj czasami mądrą i popraw błędy przed puszczeniem wpisu, bo znowu napier... z błędami pechowiec.gif xxx Ha ha ha ha Oblesna :) Cudowny anagram, pomijając oczywiście znaki diakrytyczne. 👋

Widać, że moj tekst o krakowskiej bardzo ugodził w serce pewne osoby w tym i mulatę :) No cóż, jeśli słowo igraszki kojarzy wam się tylko z jedzeniem to współczuję. Przykro mi, że mało kto zaznał uczucia bycia kochanym, to widać po was biedne dzieci, które o wszystko się czepiają i zazdroszczą. Nie uważam się za jakąś polonistkę ale kiedy piszę to da radę mnie zrozumieć i to najważniejsze. Piszę z tableta (pewnie nawet głąby takiego urządzenia nie widzieli na oczy) więc łatwiej jest o błąd.

Gość gość
Z krakowską w ustach i między golonami też cięzko by mi się pisało :O

Gość
Jednak jeśli plotki o twoim ciężarze są prawdziwe, to szkoda kasy. Nadal będziesz miała problem z precyzyjnym klepaniem w przyciski haha :D

Gość
No cóż, jeśli słowo igraszki kojarzy wam się tylko z jedzeniem to współczuję. x mój post nie był o jedzeniu, a przynajmniej nie chodziło mi o zjedzenie tego :d :d

Właśnie tak zrobię, dzięki za podpowiedź. Nie, plotki nie są prawdziwe na mój temat. Jakiś analfabeta z dużą wadą wzroku przeczytał, że ważę 165kg chociaż w rzeczywistości ważyłam 65kg. Po odchudzaniu proszkami ważę teraz 48kg.