Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak sie nie gapic w chlopaka ktory mi sie podoba a u ktorego nie mam szans

Polecane posty

Gość gość

czuje sie zalosnie jak na niego patrze, boje sie, ze inni zauwaza i beda sie ze mnie smiali ze jaka ja glupia jestem, wiem, ze to nie moje progi i wgl, ale nie chce,zeby oczy bladzily w jego strone

Gość gość
mam ten sam problem :( + siedzę z nim w ławce (żadne gimbo, klasa maturalna) i zaciągam się zapachem jego perfum jak głupek...męczarnia :(

Gość gość
tez lubie jego perfumy, wszystko :/ i jak sie na niego tak gapie to brzydze sie soba, czuje sie jak zboczeniec,chyba to zauwazyl, ze sie na niego gapie, rowniez widze, ze sie na mnie patrzy, pewnie mysli, ze jestem dziwna, chcialabym zeby mi to minelo

Gość gość
może spróbuj się do niego zbliżyć? ja nawet nie mam na co liczyć :/

Gość gość
Mi się podoba aktor. Wiem że go nigdy nie poznam więc cieszę oko oglądając go w filmach a życie.... toczy się dalej. Tragedii nie ma.

Gość gość
idzie sie zalamac jak nie moge dosiegnac zadnego, ktory mi sie podoba, tylko podrywaja tacy beznadziejni, ktorzy sa dla mnie obrzydliwi... no nic, juz lepsza samotnosc

Gość gość
Z własnego doświadczenia mogę wam dodać otuchy. Parę lat temu też był taki jeden w którym się zakochałam na zaboj, no po prostu masakra :) świetny koleś, wmawialam sobie,że nie mam u takiego szans. Pewnego dnia postanowiłam postawić wszystko na jedną kartę i co się okazało?!! Że też zwróciłam jego uwagę!! Tylko tacy kolesie sami nie zagaduja, trzeba to zrobić za nich

Gość gość
ja cię rozumiem, tez się gapię , moje oczy karmią się jego widokiem, jest tak przystojny, sylwetka piękna, ładny kształt twarzy, bardzo męski , piękny zegarek na męskim nadgarstku,ma ślicznie wystrzyżone włosy, ładna szyja, gapię sie i gapię , jestem idiotka :(