Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rybka w morzu

nie daje sobie rady w nowej pracy

Polecane posty

Gość rybka w morzu

Od paru dni objelam nowe stanowisko pracy. Mam tyle informacji ze nie jestem wstanie pojąć wszystkich moich obowiązków. Na prace w zawodzie czekalam bardzo długo zresztą ta pracę dostalam z polecenia także nie chce zawiesc mojego byłego pracodawce. Osoba która mnie przyucza rzuca pojedyncze hasła nie tłumacząc szczegółowo.jestem podlamana. Wiedziałam ze początki są ciezkie ale ze aż tak.boje się ze zawiode innych

Gość gość
teraz w kazdej firmie tak jest. zero wdrazania albo wdrazanie po lebkach byle tylko nie zrobic sobie konkurencji.stresujac sie daleko nie zajedziesz, zaczniesz popelniac bledy, mozg nie bedzie przyswajal nowych informacji.

Gość gość
Trafilaś na nieżyczliwa osobę... też tak miałam, bo bała się że potem będę lepsza od niej...

Gość gość
Nie popadaj w strach bo wtedy nic nie zapamiętasz. Osobę która ma Cię wprowadzać jest jakaś niechętna ale to nie jest Twój problem. Drąż to, czego nie rozumiesz. Pytaj do upadłego bo to jest tej osoby obowiązek a nie łaska. Dla przypomnienia pisz sobie notatki. Postaraj się wypisać w punktach od czego powinnaś zacząć i tego się na razie trzymaj. Nikt od razu Krakowa nie zbudował. Nie daj się zachukać. Powodzenia :-)

Gość rybka w morzu
Najgorsze ze czlowiek jak idiota się czuje bo jak można czegoś nie wiedzieć.....może tak bedzie przez jakiś czas..albo utone albo wyplyne na powierzchnie...ciągle jakieś stresy i jak tu nie zwariowac? Juz wiem dlaczego tyle ludzi ma zalamania

Gość rybka w morzu
To prezes firmy...jest zapracowany chyba nie ma czasu na miliony pytań którymi go zalewam...macie racje... Starać się i pytać wszystko przyjedzie z czasem.mam nadzieję ze jeszcze z tego będę się śmiać.dzięki ludzie;)

Gość gość
tez w sierpniu zaczełam nowa prace i myslałam ze w zyciu nie zapamietam wszystkiego ;) a dzis wiem ze to nie takie starszne, wszystko juz pamietam ogarniam i jest super :) daj sobie czas a na bank sobie poradzisz :)