Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy łatwo zajsc w ciaze?

Polecane posty

Gość gość

Ciagle czytam o jakis wpadkach, peknietych gumkach, cudownych zaplodnieniach i nie moge uwierzyc ze to tak prosto! Jestem z facetem 8 lat, kiedys stosowalismy gumki ale mnie uczulaly, teraz on po prostu wychodzi ze mnie w odpowiednim momencie i tyle, zero wpadek. Dodam ze nie robi tego 5 sekund przed wytryskiem tylko moze z minute, dokanczamy potem inaczej i po problemie, naprawde nie rozumiem jak mozna wpasc!

Gość gość
to może oznaczać, że macie problemy z płodnością, nie piszę tego złośliwie, a z własnego doświadczenia niestety

Gość gość
A tam zaraz problemy z plodnoscia, regularnie chodze do ginekologa i jestem zdrowa jak byk, zreszta wszystko sie okaze jak zaczne sie starac o dziecko

Gość gość
niektóre kobiety łatwiej zachodzą w ciążę, szybciej a inne mają duży problem, kłopot. To zależy od przebytych chorób, odżywiania się, od stosowania antykoncepcji. Zajście w ciążę też zależy od cyklu owulacyjnego. Jeśli martwisz się i kolejne podejście nie przynosi pożądanych efektów to wybierz się do gabinetu ginekologicznego. Ja w Białymstoku mam panią doktor do której chodzę na badania http://gabinetginekologicznybialystok.pl/.

Gość gość
to jak to jest w koncu, latwo czy nie?