Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magda2929

prezent, ktory obraza obdarowanego

Polecane posty

Gość Magda2929

Kolezanka co roku na urodziny daje mi uzywane rzeczy ze swojego domu np. zniszczona apaszke,ktora nosila, przeterminowane kosmetyki,ktore staly u niej w lazience, przeterminowany ponad rok likier, stara torebke ,zniszczone dwie filizanki,ktore uzywala... Raz niepewnie zapytalam czy w tym prezencie juz jej nie widywalam.Odpowiedziala,ze tak ,ale moze teraz tobie sie przyda. Kolezanka potrafi wreczyc mi taki prezent po dniu spedzonym na zakupach pokazujac firmowe rzeczy,w ktore sie zaopatrzyla. Opowiada o bardzo drogich prezentach,ktore kupuje na uroczystosci niedawno poznanym czlonkom rodziny narzeczonego,bo podobno mieszkaja w bogactwach jakie sie ludziom nie snily.Czuje sie urazona takimi prezentami,gdyz zawsze daje kolezance nowe ladne rzeczy, zawsze staralam sie zeby prezent sie podobal i raczej wole troche dolozyc niz kupic byle co. Zwykle zapraszamy sie na urodziny i brak prezentu nie wchodzi gre. Zalezy mi na przyjazni.Co zrobic? Nie przyniose nic uzywanego,wiem,ze nie potrafie sie zmusic,byloby mi bardzo wstyd.