Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Noblesa

Dlaczego ludzie na kafe bez nicku to debile?

Polecane posty

Gość gość
Je nie jestem debilem, dlaczego tak sadzisz?

Gość gość
Pytanie to można skierować też do ciebie. Dlaczego OBLESNA to debilka?

Znaczy no nie sądzę, że wszyscy ale zdecydowana większość w tym i mimoza ktora specjalnie robi z siebie analfabetę przekręcając moj nick. Man - albo też, że nie trzeba sie logować, bo takiemu kretynowi się nie bedzie chciało tego robic

Gość gość
OBLESNA byłaś na wyprzedaży mięsa w biedrze, że tak długo nie pisałaś?

Gość gość
A nadając sobie jakiś nick i dodając avatar ( smieszny) -stajesz się chodzaca inteligencja i postacia, z która żaden "gość" nie ma szans dyskutowac, bo ty z biegu jesteś wyzsza ponad wszystko? Włącz skarbie myslenie...:-(

Gość gość
OBLEŚNA założyła topic

Zamknąć pyski wy małe gnojki :classic_cool: pewnie w życiu realnym też takie szare mameje jesteście.

Gość gość
jej wysokosc noblesa nam wyjasni roznice miedzy debilem a gosciem z nickiem czekam z drezeniem kolan :classic_cool:

Gość gość
Szczupłe OBLESNA, szczupłe nie małe ;)

Gość gość
Ale blysnęlo:-D ..i zgasło...:-D

Gość gość
Dzidzia...jak pisze ktoś głupoty z gościa, to mogę to jeszcze przetrawić, bo widać, ze sobie robi jaja, ale jak jakiś niebieski debil wypisuje głupoty, to jest to już choroba.:-p

Gość gość
Z nikami czują się ponad, hahahaha wielki problem zalogować się. Bujaj się wiocho tandetna. Rzygam na was. I mam ubaw z waszej wyższości hahah.

Gość gość
Nie mam nicka, bo lubię się ostro wypowiadać a nie mam ochoty na to żeby jakieś ograniczone mocherowe katolki jeździły po mnie jak po kobyle

Gość gość
Ja mam nick, ale jak sie wchodzi do ciebie, żeby ci cisnac, to się wszyscy wylogowują na chwilę, bo siara :P Kwik kwik, noblesa

Gość gość
P*****le i tak mi juz nerwy puszczaja

Dziwie się, że ty jako prawik wiesz coś o seksie :) owszem byłam na igraszkach i było cudownie ale nie będę tutaj tego opisywać bo to zły dział

Gość gość
noblesa czyzby juz menopauza ciebie dopadla

Gość gość
biedna misa na lekarza ja nie stac

Gość gość
Mieć poglądy to trzeba być debilem. Masz to co w danej chwili się dzieje. Kumasz idiotko ? raczej nie.

20:06 to kur/wa śmieciu musisz być takim pantoflem który przytakuje każdemu, skoro myślisz, że posiadanie poglądów jest idiotyczne..

Gość gość
Weź się jeb na ryj zatwardziała frajerzyco ze skąpym umysłem. Na byle kwestii pewnie zatrzymujesz się z rozdziawioną japą jak debil. Goń się tumanie. Dalej nie kumasz i idź po prostu byle dalej.

Gość gość
nicka mozna zawsze zrobic, a debilem sama jestes :) obrazajac innych, dajesz tylko swiadectwo o sobie... zal.

Gość gość
Man bać się Noblesy? Przepraszam Obleśnej? Buhahaha.... A co ona może komuś zrobić? Odwiedza kafeterian i zęby wybija? :P Tak się składa, że kilka pomarańczy pisze w charakterystyczny dla siebie sposób, więc tak naprawdę nie musi się podpisywać, a pani szlachcianka jest tak tępa, że tego nie widzi. Nobleso-obleśna, twój nick nie jest przekręcany istoto ze sznurkiem pomiędzy uszami. To anagram. I bardzo do ciebie pasujący. Masz obleśną osobowość. Do pięt tej osobie inteligencją nie dorastasz. Raz, że przyszło tej pomarańczce to do głowy, a dwa że tego nie rozumiesz.

Gość gość
@man on the moon dziś Z ust pomarańcza brzmi to zabawnie. oczko.gif Jesteś jak pierd który zaraz się ulotni, miej jaja i się zaloguj. oczko.gif A czy ty masz jaja żeby zalogować się w realnym świecie? Na przykład na sparing bokserski? x Szef Pomarańcz