Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość123123123123123

smutno mi, bo wszyscy o mnie zapomnieli :(

Polecane posty

Gość gość123123123123123

Mam dziś imieniny i nikt nie złożył mi życzeń... Ja zawsze pamiętam i składam, bliskim, trochę dalszym koleżankom...

Gość gość
Wg cioci Wiki, dziś imieniny obchodzą: Dalia, Dalimir, Donat, Ermelinda, Euzebia, Felicjan, Franciszek, Ida, Lubgost, Maksymilian, Narcyz, Piotr, Serafin, Teodor, Walenty, Walentyn, Wioletta, Zenobiusz i Żelibor. Tak więc którekolwiek z tych imion nosisz, życzę Ci wszystkiego najlepszego z okazji imienin 🌼.

Gość gość
dziękuj***ardzo :) ale ogólnie smutne jest to, że człowiek pamięta a o człowieku nie pamiętają ...

Gość gość
masz na imię wioletta?

Gość gość123123123123123
Ermelinda...:(

Gość gość
Oj nie przejmuj się kochana :) U mnie nawet o moich urodzinach zapominają :) Tak to jest, teraz każdy jest zajęty swoimi sprawami,życie w biegu,mnóstwo problemów , ciągle coś do załatwienia. Ja nie składam nigdy życzeń na imieniny , wysyłam tylko smsmy na Boże Narodzenie , Sylwestra ( ponad 10, a odpowiada mi z 3-4 osoby),i na czyjeś urodziny Życzę Ci wszyskiego najlepszego ! Przede wszystkim spełnienia wszystkich marzen , wszyskich ale to bez wyjątku , dużo zdrowia bo to najważniejsze , spełnienia w życiu , szczęścia , i tego żebyś potrafiła się cieszyć każdą nawet najmniejsza rzeczą , bo te najmniejsze czasem niezauważalne rzeczy są najbardziej wartościowe : )

Gość gość
Tak, mam na imię Wioletta. Dziękuję za miłe słowa otuchy.