Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie prawiczka dotyczące masażu w salonie

Polecane posty

Gość gość

Cześć. Dużo pracuje, dużo muszę siedzieć i ostatnio bolą mnie plecy. Pomyślałem co by pójść sobie na masaż do salonu. Zobaczyłem na stronie, że mężczyźni są masowani przez kobiety i niby wszystko w porządku, ale widać było wyraźnie, że masowani nie mają bielizny. I tu moje pytanie. Otóż czy jest możliwość masażu z "dolną" bielizną? Drugie pytanie, czy ja jako prawiczek, osoba która nie ma fizycznego kontaktu z kobietami, będąc macanym po plecach, nie poczuje podniecenia? To byłoby kompromitujące. Dodam, że nie dam się dotykać mężczyźnie, bo źle bym się z tym czuł. Aha i te kobiety w 2 salonach masażu co tam pracują, to są w miarę "ten tego". Orientuje się ktoś jak wygląda taki masaż?

Gość gość
moge ci zrobic masaz

Gość gość
Jeżeli to jest masaż pleców to spokojnie- zostajesz w spodniach :) i nie musisz się o nic obawiać

Gość gość
Masaż leczniczy bo zapewne takowy będziesz miał bo bolą Cię plecy to nie ma obawy o podniecenie bo nikt smyrać nie będzie tylko to są dosyć mocne ruchy

Gość gość
Jak kobieta Cie masuje i Ci stanie, to nie jest kompromitujące tylko zdrowy objaw ze jestes normalnym facetem.

Gość gość
Do masażu kręgosłupa odsłania się ciało do połowy pośladków :P

Gość gość
spodni nie ściągasz, ewentualnie tylko trochę trzeba opuścić

Gość gość
Fajniejszy niż klasyczny zaczyna byc telefoniczny seksik. Często korzystam z http://www.seksik-telefon24.pl/ fajne dziewczyny maja, wiem z kim rozmawiam i są to naprawdę piękne dziewcyzny!

Gość gość
Ktoś jest chętny na sex telefon? Jestem Paulina znajdziesz mnie na http://sekstelefon.top/ Jestem słodką i trochę naiwną blondyneczką lubiącą w łóżku na ostro:)