Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boże, czy wy naprawdę jesteście tak ograniczone czy to po prostu trolle??

Polecane posty

Gość gość

Co wejdę, to wiecznie te same, identyczne, NOWE tematy: - czemu nie chcecie rodzić sn - sn to zło - cc na życzenie to zbrodnia - nie wyobrażam sobie rodzić sn - czy kp mi zaszkodzi na cycki - karmiące mm to kryminalistki - jaki wózek polecicie - czy xlander jest lepszy od baby design - konkubinat czy małżeństwo - oczywiście, że tylko małżeństwo! - nie wyobrażam sobie małżeństwa c Baby, do cholery jasnej, czy wy jesteśćie już tak ograniczone że naprawdę nie można pogadać tu o niczym normalnym?! Nie macie wyszukiwarki?! Nie macie innych, lepszych zajęć poza pieniactwem na w.w. tematach!? Kiedyś lubiłam tu wchodzić, to był dla mnie relaks po całym dniu pracy, fajnie było sobie na luzie popisać o wszystkim i o niczym. A teraz - na każdym temacie bluzgi, ubliżanie, jakieś awantury, afery, szpiegowanie, jezu...... I to na forum, na którym wydaje sie, że powinny siedzieć dorosłe i dojrzałe kobity. Wstyd!

Gość gość
wzoruja sie na paru (ze z nicka nie wymienie :P) niedosciglych wzorach trollowania

Gość gość
autorko napisz do Bravo:O

Gość gość
Lol co Ci autoreczko Bog zawinil, ze sie do niego zwracasz? :D innych krytykujesz za nudne tematy, a sama zakladasz smiec, a nie temat.

Problem tkwi w tym ze wiekszosc tutaj uwaza sie za najmadrzejsze I nieomylne. Mysla ze pozjadaly wszytkie rouzumy... Niech kazda robi jak uwaza za stosowne jesli chodzi o porod i wychowanie dziecka i nie bedzie durnych tematow 🖐️