Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Evelin 26

Ciąża czy nie?

Polecane posty

Gość Evelin 26

Witam Wszystkie Panie ;) Mam problem. Ponad tydzień temu powinnam dostać @, jednak nie dostałam więc już szczęśliwa i pełna nadziei pobiegłam do apteki po test. Zrobiłam go rano i wyszły 2 kreski ale ta druga bardzo słaba. Jestem umówiona do ginekologa na piątek więc wszystkiego sie dowiem. ale właśnie tydzień po zrobieniu testu zaczęłam miec dziwne krwawienia. ta był tak na prawdę ciemno brązowy śluz. Mam objawy ciąży (ból piersi,powiększenie i przyciemnienie sutków, wieczorem zgaga jak nigdy, oraz mdłości lekkie) inie wiem co mam na ten temat myśleć. Moze któraś z Was tak miała?

Gość gość
Miałam podobnie. Może być ciąza

Gość gość 1000
Moim zdaniem jestes w ciazy, idz do lekarza on rozwieje Twoje watpliwosci, jesli tak bedzie to musisz zaczac bardziej dbac o siebie po prostu i masz juz inne prawa w pracy:-)

Gość Evelin20
Pracuje jako fizjoterapeuta/masażysta więc jak tylko sie dowiem biore zwolnienie na całe 9 miesięcy. Już teraz wzięłam tydzień urlopu. Boje się ze przez pola magnetyczne, UD coś może się stać dzidzi (Jakby była daj Boże )

Gość gość
jeśli podczas robienia testu wyszły ci 2 kreski to jest duże prawdopodobieństwo, że jesteś w ciąży. Ale ostatecznie utwierdzi cię w przekonaniu lekarz ginekolog podczas badania. Ja też miałam podejrzenia co do ciąży, a test mnie zawiódł. Dopiero podczas badania ginekologicznego u mojej pani doktor z gabinetu http://gabinetginekologicznybialystok.pl/ dowiedziałam się że jestem w ciąży. Test ciążowy nie zawsze jest pewny, nie zawsze pokazuje prawdę. Odpowiedź na twoje pytanie otrzymasz u ginekologa, więc jedź szybko na badanie.