Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cierpliwy darek

Bierze mnie na przetrzymanie ?

Polecane posty

Gość cierpliwy darek

Od sierpnia palę cholewy do pewnej dziewczyny. Jak na razie bez skutku. Ani razu nie udało mi się jej gdziekolwiek zaprosić. Parę razy przyniosłem jej kwiatki to się ucieszyła, przynajmniej taką robiła minę. Jak jestem u niej, to możemy rozmawiać w nieskończoność. Jednak jak zaczynam poruszać ten temat, to robi się sztywna i szybko szuka innego. Znajomi twierdzą, że pomimo 22 lat jeszcze nigdy nie miała chłopaka, przynajmniej nikt jej z nikim nie widział i pewnie dlatego jest taka dzika. A tu zbliża się Sylwester a ja nie mam pojęcia jak ją przekonać, żeby pójść gdzieś razem na imprezę, Tylko nie piszcie mi, żebym sobie odpuścił, za bardzo się zaangażowałem. Jestem cierpliwy ale chciałbym wiedzieć czy są szanse na rozwój tej relacji, bo na razie to stoimy w miejscu.

Gość gość
Za rok znowu bedzie Sylwester, za dwa nastepny itd. Badz cierpliwy.

Gość gość
Predzej zapros ja do terapeuty. Prawdopodobnie cierpi na socjofobie.

Gość gość
rzuć ją i znajdź normalną

Gość gość
Szukaj innej zobaczysz jak zareaguje.

Gość gość
Wychodzi ona w ogole gdzies, czy tylko z Toba nie chce ?

Gość gość
rzuć ją i znajdź normalną

Gość gość
Dziewczyna nie ma doświadczenie z facetami, to nie wie jak się zachowywać i do tego jeszcze jest nieśmiała. Dla niej znajomość z chłopakiem to jak czarna magia, coś nieznanego. Przypomnij sobie jak Ty 1 raz zagadywałeś do dziewczyny, jak się wtedy czułeś. Ośmielasz ja i zbliżasz do siebie, tylko tak dalej.

Gość gość
czyli co autorze - wieczór minął nadaremnie, była dupa, ale ze mnie? :)

Gość cierpliwy darek
Jeżeli faktycznie potrzebuje czasu to OK, zastanawiałem się tylko, czy czasem nie jest na tyle nieśmiała, że nie potrafi powiedzieć "spadaj".

Gość gwoli wyjasnienia
Mozemy jedynie spekulowac bo skad mamy niby wiedziec jaka jest prawda i co ona czuje. Jezeli w domu dobrze sie wam rozmawia to nie jest ona calkiem dzika. Dlaczego nie chce nic poza rozmowa z toba robic? Powodow moze byc wiele. A czy juz w ogole proponowales jej jakies wspolne wyjscie na Sylwestra? Czy narazie tylko sobie rozmyslasz?

Gość cierpliwy darek
O Sylwestrze jeszcze nie rozmawialiśmy. Kilka razy proponowałem wyjście czy do klubu, kina, na koncert czy imieniny kolegi. Zawsze znalazła jakiś powód, mało przekonowujący ale nie chciałem być nachalny. Jak się pytam, będziesz jutro czy np w sobotę w domu to od razu odpowiada np. od 19-tej. Dziwne, co nie ? Bo dla mnie to tak jak zaproszenie, czy źle interpretuje ?

Gość gwoli wyjasnienia
Ona nie jest juz malolata, ma 22 lata, ale to jej zachowanie jest faktycznie dziwne. Gdyby nie chciala z toba kontaktu to by ci nie mowila "od 19 jestem". Mozna to traktowac jako pseudozaproszenie. Ja mysle, ze bedziesz musial w pewnym momencie ja przycisnac, inaczej mozecie tak gadac jeszcze przez lata :-) Mysle, ze jest jakis powod, ze ona nie chce nic poza domem. Pytanie tylko, jaki? Wez sie na odwage i zapytaj. Ty nie pytasz, ona nie mowi. Gdybys to zrobil za pierwszym czy drugim razem rozmowy z nia, ale po jakims czasie to wrecz dziwne (moze tez dla niej), ze nie pytasz konkretnie. To zadne molestowanie. Po prostu zapytaj, chocby z samej ciekawosci, co ci odpowie. Powodzenia!

Gość cierpliwy darek
Rozmawialiśmy wczoraj o Sylwestrze. Tu nie, tam nie. Może u kumpla w domu ? W domu to możemy się u mnie pobawić. Sami ? Nooo. Czyli problem Sylwestra załatwiony. Jak przyszło do tego, kiedy znowu przyjdę, powiedziałem w sobotę bo jutro muszę z rodzicami objeździć cmentarze. Ja też, ale wieczorem będę w domu. Była strasznie zawiedziona, było widać jak jej smutno. To podłe, wiem, ale mnie to ucieszyło, bo pierwszy raz zobaczyłem, jak jej bardzo zależy...