Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość phoebee

SPODZIECTWO

Polecane posty

Gość phoebee

Kochane mamy. Proszę powiedzcie, czy któraś z Was ma synka ze spodziectwem? Lub może jest już po operacji? Jestem mamą 8-miesięcznego Czarka, termin operacji mamy wstępnie ustalony na marzec. Mam czas do lutego aby podjąć ostateczną decyzję. Jak się pewnie domyślacie, mam ogromny dylemat. Żadna zdrowa psychicznie mama nie odda dziecka pod nóż bez wątpliwości. Fajnie byłoby usłyszeć opinię ludzi którzy to zoperowali ale też tych, którzy tego nie zrobili. Ponieważ mój synek ma wadę pierwszego stopnia, zastanawiam się czy w ogóle poddawać go operacji. Jak czyta się o tych przetokach, kalibrowaniu cewki, to włos się jeży na głowie...Z chęcią bym tego nie robiła, ale martwię się, że może tak dla niego będzie lepiej. Nie będzie miał kompleksu związanego z tak ważną dla mężczyzny częścią ciała. Operację ma przeprowadzać dr Marek Orkiszewski. Czy ktoś z Was ma jakieś doświadczenia z tym lekarzem? Martwi mnie też konieczność wprowadzenia w stan narkozy w tak młodym wieku. Gdzieniegdzie piszą, że może to mieć negatywne skutki neurologiczne...Proszę dajcie znać jeśli macie jakieś doświadczenia w tym temacie.

Witam, mam pytanie czy zdecydowaliście się zrobić operację u dr Orkiszewskiego ? My stoimy przed decyzją czy zrobić w Warszawie u dr Śmigielskiego czy dr Orkiszewskiego w Bydgoszczt?

Gość TomekM
Witam, Mój syn ma planowany zabieg w Warszawskim Szpitalu Dla Dzieci SP ZOZ przy ul. Kopernika na Oddziale Urologii u dr Czyża. Czy wasze pociechy miały robione zabiegi spodziectwa w tym Szpitalu?. Jak to wygląda przyjęcie na Oddział, opieka lekarska, pielęgniarska, wygląd i warunki na oddziale, warunki dla rodziców?