Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie pójdziecie gdy zamkną Kafeterię?

Polecane posty

Gość gość

jest jakieś podobne miejsce w internecie gdzie można bezkarnie trollować, obrażać, podszywać się?

Gość gość
coś znajdziemy lub sami stworzymy. chętnych nigdy nie zabraknie a nawet ich ilość wzrasta

Gość gość
Ja bym wolała, żeby kafeteria była troszeczkę inna. Brakuje mi tutaj takiego forum jak na dawnym money.pl Gdzie sobie można było pogadać z ludźmi na poziomie a jednocześnie na luzie. Teraz to tylko reklama. Tutaj to tylko wciąż nudne tematy o d***e marynie się przewijają i gimnazjaliści albo ludzie starsi ale na poziomie gimnazjum. Jak długo można gadać o tym samym i to w dodatku o czymś co do niczego nie prowadzi? Nudne na dłuższą metę. Każdy prędzej czy później sobie stąd pójdźie.

Masz dużo racji w tym, co piszesz :). Myślę, że ludzi zniechęca: tolerowanie na Kafe przygłupów, nie mających nic do powiedzenie. Trudno prowadzić poważną rozmowę, gdy taki bezmózg będzie się co chwilę wtrącał :(. W zeszłym roku pisałem na innym forum. Było bardzo kulturalnie i na poziomie. Niestety niektóre moderatorki przesadziły z własnymi decyzjami i zaczęły banować osoby, piszące dość kontrowersyjne posty. Potem ban dosięgnął moją koleżankę, a gdy próbowałem jej bronić, moderatorka SFAŁSZOWAŁA w wulgarny sposób moją stopkę. Jak widać chamstwo ma różne oblicza.