Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jacy ludzie waszym zdaniem będą głosować na PiS?

Polecane posty

Gość gość
Piękni jak ja. Mądrzy jak ja. Z nieograniczonym potencjałem i intelektem jak ja.

Gość gość
patrioci, mądrzy i rozsądni, niezależnie od wykształcenia :) mądrzy i rozsądni głosują na: 1. Ruch Narodowy 2. KNP 3. PiS

Gość gość
mądrzy i rozsądni inaczej, oczywiście

Gość gość
Ci ze zwichrowaną tożsamością głosuja na PO i PSL,to oczywiste.

Gość gość
Oczytani , patrioci , potrafiacy samodzielnie myśleć , tacy którzy nie dają nabrać sie na manipulacje mediów w służbie PO .Czyli po prostu myślący

Gość gość
Pis tak naprawdę nigdy nie rządził. Po przez wiele kadencji i co mamy? Limity na leczenie które z tytułu ubezpieczenia należy nam się jak psu miska. Kradzież naszej pensji na to ubezpieczenie które niczego nam nie gwarantuje i szerzy śmierć. Nadmiar podatków i niedostatek ulg Jak również niską płacę minimalną i niską kwotę wolną od podatku Nadmiar reform i ani jednej ustawy napisanej dla obywateli! Korupcja i niekompetencja-oto PO!

Gość gość
Dowcipni, przedsiębiorczy, piękni i, co najważniejsze, wykształceni. Pasuje towarzyszu?

Gość gość
SUPER, widać że nareszcie Naród nareszcie trzeźwieje!

Gość gość
A co być powinno? Likwidacja ZUSU Każdy powinien mieć wybór gdzie się ubezpieczyć Składki na fundusz zdrowia powinny być inwestowane i pomnażane tak by system leczenia był płynny niczym najpłynniejsze rynki świata. Korupcja -aut! Nie będzie miejsca ani litości dla złodziei ponieważ Polacy są gospodarnym narodem i taki też chcą mieć rząd.

Gość gość
jak to jacy? mądrzy i interesujący sie polityką,ludzie ceniący wartości i kochający Polskę(mimo wszystko)

Gość gość
Rzygac się chce jak sie was czyta

Gość gość
Z wikipedii: ,,Rzygać'' - w dawnej polszczyźnie odpowiednik zaczerpniętego z literatury zachodniej ,,womitować'' stosowany na określenie czynności fizjologicznej właściwej dla przebiegu pewnego rodzaju schorzeń. Współcześnie używany również jako zwrot retoryczny w odniesieniu do przeciwników politycznych, np. ,,rzygam Kaczorem'', ,,rzygam Smoleńskiem'' czy w formie najczęściej spotykanej ,,rzygam wami''. Jak dotąd pozostaje filologiczną zagadką dlaczego używają w 95% swojskiego ,,rzygać'' w miejsce bardziej unijnego ,,wymiotować'' (odpowiednik ''to vomit'').

Gość gość
Normalni, myślący samodzielnie

ślepi hipokryci, którzy innych nazywają "zmanipulowanymi", a tymczasem sami są zmanipulowani przez kościół i macierewicza. zazwyczaj słabo wykształceni, ksenofobii, nie patrioci

Gość gość
To niech wam Kaczor rządzi w Radomiach Pcimiach Sosnowcach. Warszawa go nie chce. Nie licząc sloikow

Gość gość
Hanna Gronkiewicz-Waltz pierwsza, z wynikiem 34 procent, na drugim miejscu Jacek Sasin z PiS, z 17-procentowym poparciem, trzeci Piotr Guział, obecny burmistrz Ursynowa – 10 procent. To oznaczałoby, że w wyborach na prezydenta Warszawy szykuje się druga tura.

Gość gość
@nouvelle95 dziś A ty ,,rzygasz'' czy ,,womitujesz'? Tak, z ciekawości pytam. ;)

Gość gość
Przepraszam za ten kwestionariusz, ale to bardzo ważne dla naszych badań nad czystością rasy.

to nie do ciebie było, nie widziałam pytania, jak pisałam ost. wyp. ja nie rzygam ani nie wymiotuje, dobrze się odżywiam. płynie we mnie czysta żydowska krew

Gość gość
Co do ostatniego pytania, to mając na względzie pewne, że tak powiem, wybrakowanie inteligencji cechujące większość współczesnych Polaków, pozwolę sobie zaznaczyć, że mój poprzedni wpis to była ironia.

Gość gość
A już całkiem poważnie to - nie popełniaj więcej podobnych błędów. ;)

szkoda, że w mojej odp. ironia pozostała niewidoczna (jeszcze z tym żydowskim pochodzeniem...) dobranoc wszystkim