Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niesmialy kolezka

Ona.

Polecane posty

Siedzieli razem, na plaży. Smagał ich chłodny wiatr. Tak, wiosna się zaczynała. Jemu to nie przeszkodziło, by zabrać ją, najwspanialszą istotę na świecie na spacer. Siedząc podziwiali ostatnie tego dnia promienie słońca. Ich splecione dłonie sprawiały że zapomniał o całym Bożym świecie. Czuł każde jej bicie serca, każdy przyśpieszony oddech oraz jak mocno tuliła się do niego by móc się ogrzać...

Nie był jej dłużny. Delikatnie wtulił swoją twarz w jej szyję. Czuł zapach jej perfum oraz jej ciepło. Drżała kiedy ją pocałował. Jego ciepłe usta sprawiły że odpłynęła.

Ja też uroczy ;) zaraz zacznę ci o/b/c/i/ a/g/a/ c wyjmuj siusiaka zrobię ci pysznego lodzika ;) a potem załaduję cię moim dryblasem w pupe 😘 😍

Z/a/p/i/e/r/d/o/l/e go z biodra w pupe będzie kwiczał jak zarzynana różowa landrynka ;) chcesz to i ciebie przejadę kosą po żebrach misiaku ;) 😘

Puścił jej dłoń. Delikatnie gładził jej włosy i delektował się jej zapachem. Każdy jej oddech budził w nim dzikie żądze by to co nieuniknione stało się tu i teraz. To było silniejsze od niej. Odwróciła się do niego tak że twarze ich się wzajemnie muskały.

Tryskam na twoje rozstępy ropą z gnijącego ciała mój f/i/u/t/e/k przeżywa fazę wzlotową zaraz zaatakuję cię w pupe moim widiowym wiertłem ;)

Wczepiła swoje dłonie w jego blond krótko strzyżone włosy. Szybkim ruchem podniósł ją i usadził ją sobie na kolanach. Czuła go całego, ale jej ciało chciało więcej. Jej ciało żądało go, pragnęła całą sobą go poczuć na sobie i w sobie.