Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ssaaassaa

pomóżcie mi z tych składników zrobić jedzenie

Polecane posty

Gość ssaaassaa

hej, tak się składa, że do 15 listopada mam 21 złotych i wymienione niżej jedzenie. Powiedzcie mi co proponujecie mi do tego dokupić żeby jak najdłuzej wytrzymała na tym bez pożyczania od innych kasy. Mam tak: -bułka tarta -mąka -makron -kasza pęczak -groch łuskany -troche warzyw na patelnie -3 pomidory -płatki błonnik britta (prawie cale opakowanie) -jogurt -dwa gorące kubki, -keczup, -sos czosnkowy -pół bochenka chleba pomóżcie miiii :(

Gość fvhgdchjcfvgfvgfchbff
Kup troche sera, cebule, pueczarki - bedziesz moglo upiec makaron z serem i pomidorami, do tego mozesz zjesc grzanki z chleba, pieczarek i sera z sosem czosnkowym. Jesli kupisz jakis sos w torebce, mozesz zrobic kasze z sosem pueczarkowym (z cebulka i pieczarkami). Jesli lubisz to kup opakowanie kotletow sojowych, z tymi wazywami na patelnie starczy na 2-3 obiady. A tak pozatym to ziemniaki i jajka. Z tych 2 skladnikow mozna wyczarowac mase rzeczy - frytki, pieczonwle ziemniaki, ziemniaki smazone z cebulka, jajecznica, omlety (z cebula, pieczarkami, z serem) czy jajka na twado na kanapki

Gość ssaaassaaa
moze jednak coś.... myslalam o mleku i jajkach. z tego juz mozna sporo zrobic.

Gość gość
dokup ziemniaki, cebulę i jajka będziesz mogła zrobić kotleciki ziemniaczane, jakąś prostą zapiekankę, do tego powinna także wyjść zupa cebulowa a na obiad zrobisz sadzone jajko, kaszę i prostą surówkę tu są fajne przepisy na tanie dania: przepisyzezdjeciami blogspot com

Gość gość
zapiekanke zrob jakas a jak masz 2 zl i jajko to zrob placki ziemniaczane makaron z tymi warzywami z patelni moze