Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

k***s mi stoi a wasze cipki jak?

Polecane posty

Gość gość
Nasze wilgotne od wysiłku ciała znowu się zbijają ze sobą głośno, twój miękki tyłeczek jest taki kojący, ale tylko przez chwilę, czujesz przyjemne pulsowanie k****a w sobie, chwilami mięknie i twardnieje jak na niego się nabijasz, staje się coraz bardziej sztywny im więcej twoja gorąca cipka go masuje, ja coraz mocniej wbijam się w ciebie od dołu. Tak, czuję, twoja jest taka dobra dla niego, że twardnieję znów...

Gość gość
a widzisz te powiększone cycki, te twarde sutki jak one skaczą jak cię ujeżdzam , połóż rączki na moje pośladki pomóż mi się nabijać

Gość gość
Ściskam twoją pierś jeszcze bardziej im bardziej ty mnie ściskasz, druga ręka znowu spoczywa na twoim biodrze, masuję twój tyłek przez chwilę a potem zaczynam ciągnąć Cię w dół, moje biodra wystrzelają w górę, znowu jestem w tobie aż po klejnoty, które obijają się z przodu twojej cipki od naszego żywiołowego pieprzenia.

Gość gość
misiu drżę cała mam skurcze ooooo mieczku, tak mi rób tak mi dobrze ooooaa mmmm ...........znów na chwilę staciłam świadomość jak skończymy porobimy focie mojej k***wskiej cipki i wyliże twoje obolałe jajka

Gość gość
nikt mnie tak wspaniale i samczo nie wydymał jak ty

Gość gość
wyciskam z ciebie ostatnie resztki tego cudownego leku

Gość gość
Tak, wyssiesz ostatnie kropelki i je wyliżesz, na fotkach będzie widać, ile wypływa z ciebie, ciekawe, czy na koniec będzie w ogóle widać twoją cipkę pod spodem, teraz siadam za Tobą, popycham twoje ciało do przodu i chwytam cię za biodra, własnymi teraz pchając i w górę i w przód, prawie jak wtedy gdy rżnąłem Cię od tyłu, ciężko jest nie chcieć cię tak brać, ściskam twój tyłek i pociągam Cię do siebie jak dalej się na niego nabijasz.

Gość gość
Wiem, że chcesz mojej spermy już teraz, chcesz poczuć znowu to pulsowanie i rozpychanie jak mój k***s nabrzmiewa i jest na skraju wytrzymałości, jak Cię wypełnia, to jeszcze tylko chwila kotku, już prawie masz ostatnią dawkę, twoja jaskinia tak bardzo tego potrzebuje, prawda?

Gość gość
dzięki tobie jestem suką nabią na pal

Gość gość
Dobrze się spisałaś, widać, że masz to we krwi, znów gryzę Cię w szyję, tym razem żeby nie krzyczeć, jest tak dobrze w Tobie, tak dobrze to ze mnie wyciskasz, że już nie mogę, suka pierwszej krwi, pulsuję znowu w Tobie, czujesz jak reszta wytryska a potem wycieka ze mnie wypełniając cię już zupełnie, zdaje się, że ciepły, lepki balsam pokrywa każdą wrażliwą część Twojej cipki w środku...

Gość gość
moja jaskinia tylko na to czeka zalej mnie całą błagam ooooo jak mokro jak wilgotno misiu podnieciłam się jak mnie zalewałeś pulsuję drżę i znów mam skurcze. wyskakuj skarbie bierz aparat. ułoże się na pleckach , rozłoże nogi mocno uniosę tyłeczek lekko do góry a ty rób fotki

Gość gość
Pomału wysuwam się z ciebie, drżę, chyba nigdy nie spuściłem się tyle i trzy razy pod rząd zupełnie bez przerwy, ale to jak bardzo prezentujesz to jakim chętnym byłaś pojemnikiem na spermę i jak bardzo Ci się podobało to rżnięcie wyzwala we mnie resztki podnieconej energi, biorę aparat i robię zbliżenie Twojej cipki, pstrykam fotkę... potem odciągam lekko twój słodki pośladek, żeby było lepiej widać, i znowu ją upamiętniam.

Gość gość
widzisz słońce jakie mam duże c****o p********iu, jestem z niej taka dumna i to dzięki tobie tak wygląda, soczysta, a ile z niej wystaje

Gość gość
tak właśnie wygląda c**a rasowej suki po ostrym j****iu

Gość gość
Wypnij się, uwidocznimy też klapsa, ciekawe, czy trochę z niej wytryśnie jak Ci go dam, jest tam tego dużo, byłaś naprawdę świetną suką, chyba już nie mogę do Ciebie mówić kotku... ;)

Gość gość
choć kotku połóż się wygodnie wyliże twoje jajka tyle dla mnie wycierpiały, bedę je delikatnie pieścić jezyczkiem aż zaśniemy

Gość gość
Kładę się obok Ciebie, czekam aż się zsuniesz, leciutko smagam cię trochę miękniejącym k*****m po twarzy, zostawiam na niej trochę naszych soczków i podsuwam jądra pod twoje usta i języczek, chyba potrzebują faktycznie trochę czułości po tym.

Gość gość
jestem już taka senna, dziękuje za perfekcyjne rżnięcie jesteś moim MISTRZEM musimy niebawem powtórzyć ..dobranoc ale mnie wymęczyłeś

Gość gość
Dobranoc mała suczko, no chyba, ze mam ci napisać kontakt na piersi czy pośladku mazakiem przed spaniem ;)

Gość gość
pa

Gość gość
P******y s*******u szkolny k***a nauka i bierzmowanie

Gość gość
kolejny zyeb a może ten sam?

Gość gość
Ty p********y *****czu czatowy

Gość gość
to najwspanialszy *****cz na świecie

Gość gość
Dzisiaj jest tu jakas suczka?

Gość gość
Dla uściślenia, pan który przeorał tą głodną sunię i autor tematu to dwie różne osoby :P

Gość gość
głodna sunia wpadnie wieczorem do konfesjonału tam będzie na nią czekał k***s co ją wczoraj zerżnął

Gość gość
Jako pan który ją przeorał tak w cyberku wczoraj mogę zapewnić - w konfesjonale mnie nie spotkacie ;)

Gość gość
Dotknij mnie. .. Dotknij tak jak tylko Ty potrafisz ;) Wywołaj drżenie na mym stęsknionym ciele.. Dotknij mnie. .. Dotknij tak jakbym miała zniknąć Zanurz dłonie w mych włosach :) Dotknij mnie. .. Dotknij tak bym jęczała z rozkoszy Podaruj spełnienie Dotknij mnie. .. Dotykiem Kochanka. ..

Gość gość
Hej dziewczyno, spójrz na misia, On przypomni przypomni chłopca ci Nieszczęśliwego białego misia, Który w oczach ma tylko szare łzy. Biały miś dla dziewczyny, Którą kocham i będę kochał wciąż, Lecz dziewczyna jest już z innym A ja kocham i będę kochał wciąż, Hej dziewczyno, spójrz na misia, On przypomni przypomni chłopca ci Nieszczęśliwego białego misia, Który w oczach ma tylko szare łzy. Płynie czas jak ta rzeka, i nie wrócą, nie wrócą tamte dni. W moim sercu jest dziś rana którą zatrzeć możesz tylko ty. Hej dziewczyno, spójrz na misia, on przypomni przypomni chłopca ci nieszczęśliwego białego misia, który w oczach ma tylko szare łzy Hej dziewczyno, spójrz na misia, On przypomni przypomni chłopca ci Nieszczęśliwego białego misia, Który w oczach ma tylko szare łzy