Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc gosc

POMOCY !!! wiem ze to glupie..ale sama nie wiem :(!!

Polecane posty

Gość gosc gosc

Mam problem nie wiem facet mnie nie zgwałcił.(dodam ze nie mamy slubu)Nie wiem od czego zacząć .. jestesmy razem 2 lata,mieszkamy razem; kocham go bardzo . Uprawiamy sex dosc czesto.. ale tego dnia.. kolezanka miala urodziny i poszlismy do niej przyznam ze oboje troche wypilismy ale wracajac do domu bylismy juz prawie trzezwi. Weszlismy do domu polozylismy sie w lozku no i zaczelismy uprawiac sex. Bylo bardzo milo ale w trakcie on. .. powiedzial ze chce sexu analnego. Wiem ze juz robil to z innymi kobietami ale ja nigdy i nie chcialam nawet nigdy sprobowac a napewno nie tak jak zrobił to Paweł! Od razu powiedzialam mu ze nie chce co chwile powtarzalam NIE. on zapytal dlaczego . powiedzialam mu ze moim zdadniem to boli i jest obrzydliwe i poprostu nie mam na to ochoty. Jego zdaniem boli tylko przez chwile (jak rozdziewiczanie) i "po ptokach" . Od razu odwrocil mnie sila na brzuch i polozyl sie na mnie . Probowalam sie odwrocic i powtarzalam ze nie chce. Ale on powtarzal ze nie bedzie bolalo..ze tylko raz zaboli i przestanie. Ze bedzie mi przyjemnie. Ja dalej trzymalam sie swojej wersji. Byl bardzo "nakrecony"na to. I sila probowal mi go wlozyc chociaz sie wyrywalam. Udalo mu sie. Zaczelam plakac i nie moglam wydusic z siebie slowa. Bylam sparalizowana. Poczulam bol. W koncu on przestal i powiedzial ze zachowuje sie jak dziecko ktore sie wszystkiego boi i ze zarazem jestem jak stara babcia ze nie chce sprobowac czegos nowego. Mnie to zwyczajnie BOLALO. ale to jeszcze nie koniec. Paweł powiedzial zebysmy sprobowali jeszcze raz. Ze zrobi to powoli ze bedzie delikatny.. nie chcialam. Mowilam mu ze nie chce. Plakalam. On wlozyl mi go delikatnie. Tylko kawalek i nagle wepchnal go z calej sily. Wtedy zaczelam krzyczec. On przestal polozyl sie i poszedl spac. Cala noc plakalam. Nie spalam wogole. Rano zobaczyl mnie cala zaplakana i zaczal przepraszac. Nie wiem co o tym myslec. Kocham go bardzo. Dodam jeszcze ze to on jest "gora" w tym zwiazku. Jest mily, kochajacy chociaz czasami agresywny( krzyczy, zuca przedmiotami, albo krzyczac sciska mnie za rece, nadgarstki) gdy sie klocimy. Ale zazwyczaj jest dobrze. Kocham go bardzo mocno. Ale jak mysle o tym co sie stalo to zaczynam plakac. Nawet teraz placze... mozecie mi cos poradzic?

Gość gość
to jak faceci polscy traktuja kobiety to wstyd ale wiekszy jeszcze wstyd ze te c**y mysla ze to raj na ziemi bo facet jej penisa wsadzil bez pozwolenia w zamian za gowniane slowa i jeszcze taka durna c**a mysli ze to milosc tobie zadne slowa nie pomaga ty jestes dno i w ogole wstyd dla kobiet kopniaka mu w morde suko zanim sie pozwolisz zle traktowac durna polko 333 www.youtube.com/watch?v=hKlbr5Ip8nY

Gość gość
Jedyna mozliwa rada: rzuc go. Ale i tak nie posluchasz i bedziesz go sobie usprawiedliwiac.

Gość gość
Odplac mu tym samym. :-) niech minie parę dni .. przy następnej okazji namów go na cos nowego :-) przywiąz ręce i nogi i wio .. zacznij go calowac miziac... i bóg wie co jeszcze ( tylko dobrze go przy wiąz, tak by sam nie dal rady się rozwiązać) a następnie wyjmij gumowego przyjaciela. :-) :-) i powiedz cos w stylu " ależ kochanie sam zobaczysz ,boli tylko cywilne za to jaka rozkosz " i zapakuj :-) powodzenia

Gość gość
Sorki ( piep.trzony tablet) mialo być .... boli tylko chwilke....

Gość gość
O matko ! Zrób jak ci radzi osoba wyżej i napis z jak poszlo :D

Gość gość
idiotki, przecież tym mu tylko przyjemnośc sprawi... głupie gęsi z was, to pewne

Gość gość
Już 10 raz to czytam. Wymysl wreszcie coś nowego :)