Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do kobiet ktore krwawily w 1trymestrze w ciazy

Polecane posty

Gość gość

Czy przypominalo to okres? Ile dni trwalo? Czy było geste czy rzadkie? Ze sluzem? Intensywne krwawienie czy plamienie? Z bolem podbrzusza? Jak sie wtedy czułyscie?

Gość gość
Krwawienie w ciazy nie jest normalne. Jesli starasz sie o dziecko i wystapilo krwawienie to najprawdopobniej to zwykly okres.

Gość gość
ja miałam plamienie trzy razy nieregularnie chyba w ciagu dwóch miesiecy trzy razy plamienie bardziej brazowe niz krwiste test wyszedł negatywny potem drugi pozytywny

Gość gość
Dobrze a ja dostalam okres chyba ale jest dziwny bardzo. I nie wiem czy to krwawienie w 4tyg czy okres. 1dzien plamienie rozowe.2dzien juz krwawilam i pomyslalam ze to okres. Krwawilam rzadka krwia ze sluzem. Byl troche skapszy. Trwal 4dni. Okres, nie?:(

Gość gość
Na początku jest normalne krwawienie.

Gość gość
A nie prosciej zrobic test? My tu nie jestesmy wrozkami, zeby ci powiedziec czy jestes w ciazy i masz krwawienie czy dostalas zwykly normalny okres tylko troche inny.

Gość gość
Ja miałam plamienie, tylko było mniej obfite i inne. Okres się u mnie rozkręca i potem słabnie, natomiast to plamienie było takie delikatniejsze i nie rozkręcało się. Ponieważ podejrzewałam, że mogę być w ciąży zrobiłam test i poszłam do lekarza. Lekarz powiedział, że to jest pocżtek poronienia, pęcherzy nieregularny, młodszy niż wynika z obliczeń. Uznaliśmy że damy działać naturze. Za 2 tygodnie na kolejnej wizycie okazało się, że pęcherzyk podrósł, wypełnił się a krwiaczek zmniejszył. Niedługo krwawienie zanika i 7 miesięcy później pojawiła się na świecie moja córka.

Gość gość
I zadne krwawienie w ciazy nie jest normalne.

Gość gość
Nie mowie ze wrozkami tylko chcialam zebyscie powiedzialy jak u was bylo i wyrazily swoje zdanie jesli chodzi o moje krwawienie co o nim myslicie a nie ze macie mi na 1000pro odpowiedziec czy jestem w ciazy czy nie. Co pytania nie rozumiesz ? Nie wiesz ze na kafeterii czesto sie prosi innych ludzi o PORADY a nie diagnoze? widzisz roznice?

Gość gość
Porada porada, ale normalna to ty chyba nie jesteś, skoro nie zrobilas testu i pytasz się o krwawienie w 1 trymestrze.

Gość gość
O to czy normalna jestem nie pytalam

Gość Anka___123
Jeżeli masz podejrzenia ze możesz być w ciąży to krwawienie powinno cie zaniepokoic. Kup test kosztuje ok 10 zł i będziesz wiedzieć na czym stoisz. Jedna kreska okres, dwie kreski trzeba szybko iść do lekarza. Ja miałam plamienia w 12 tygodniu i lezalam w szpitalu