Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy lubicie mundurowych?

Polecane posty

Gość gość

hej, wiele zawodów wymaga noszenia specjalnego mundurku. Czy lubicie mundurowych, a konkretnie: strażaków, policjantów, żołnierzy, marynarzy?

Gość gość
a nie wydaje ci sie ze wazniejszy jest czlowiek niz opakowanie?

Gość gość
Nie lubię bo uwazam ze większość facetów jak żołnierze czy policjanci to w większości ludzie mający jakiś problem. Znecajacy sie nad rodzina. Odreagowujacy na kobiecie, bojacy albo nie wiem ja bym sie bala związać z takim

Gość gość
zawody które wymagają noszenia mundurów są specyficzne i bardzo poważne. Mundur oznacza poważne stanowisko, odpowiedzialność. Najbardziej podobają mi sie mundury marynarzy i sami marynarze :) Zaraz po nich są piloci :)

Gość gość
Księża też są mundurowi.

Gość gość
hehe mundurowi to pojecie względne, policji nie lubię, ale np marynarz czy pilot hymm jest na kim oko zawiesić

Gość gość
mój brat jest jednym z mundurowych i ma bardzo duże powodzenie u kobiet. Jest marynarzem, pracuje na statku, ma piękny mundur i kobiety za nim szaleją. Ale zanim dostał się do pracy na morzu to przeszedł wiele lat nauki, studiów. Ludzie z roku doradzili mu, żeby składał do porządnej firmy która rekrutuje ludzi do pracy na morzu. Jak złożył dokumenty do firmy SMT SHIP MANAGEMENT & TRANSPORT GDYNIA LTD http://pracanamorzusopot.pl/ to oddzwonili i dostał umowę i teraz jest gdzieś w okolicach Norwegii. Bardzo jest zadowlony ze swojej pracy. W końcu się może ustatkować, zapewnić sobie przyszłość, byt. Oczywiście w mundurze najwięcej chodził na studiach. Teraz to głównie kombinezon roboczy, ale liczy się dobra praca i zarobki.