Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ferie z dziećmi, gdzie?

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam do was pytanie. Otóż od jakiegos czasu szukam dobrego hotelu na zimowe ferie. Potrzebuję coś gdzie tuż obok jest stok narciarski bo jadę z 3 dzieci i dojazdy do stoku odpadają.FFajnie jak w hotelu bedzie basen i żeby to nie było Zakopane ani jego okolice. Czy macie coś godnego polecenia? Byłabym wdzieczna za odpowiedzi.

Gość gość
nikt nie jeździe na ferie z dziećmi?

Gość gość
mikolajki hotel desilva

Gość gość
narty w mikołajkach?

Gość gość
Ja polecam Alpy szwajcarskie, jezeli masz mozliwosci finansowe. Porzadne hotele, fantastyczne zaplecze, cudowne widoki.

Gość gość
Nie wiem jak jjeżdżą twoje dzieci. .. ja z 3 (7 lat, 5 lat, 2lata) jeżdżę co roku: -perla poludnia w rytrze. Hotel na stoku basen narciarskie całodzienne przedszkole. Niby 4* ale trochę pachnie komuna ;) ... stok do nauki z wyciągiem dywanikiwym -wierchomla ski & spa dużo lepsze warunki tez 4*. Basen spa hotel na stoku atrakcje dla starszych dzieciaków - wolimy tu ;) ... stok dla jeżdżących co nieco

Gość gość
zaplecze finansowe mamy ale jedziemy z 3 dzieci, najmłodsze roku nie będzie miało. Mieliśmy do Włoch lecieć całą ekipą ale nie mam siły pakować tego całego sprzetu do samochodu a co dopiero taka podróż, lub samolot. Chciałam coś w PL

Gość gość
Przecież napisała ci powyżej lokalizację w pl

Gość gość
Nie wiem jak jjeżdżą twoje dzieci. .. ja z 3 (7 lat, 5 lat, 2lata) jeżdżę co roku: -perla poludnia w rytrze. Hotel na stoku basen narciarskie całodzienne przedszkole. Niby 4* ale trochę pachnie komuna  ... stok do nauki z wyciągiem dywanikiwym -wierchomla ski & spa dużo lepsze warunki tez 4*. Basen spa hotel na stoku atrakcje dla starszych dzieciaków - wolimy tu  ... stok dla jeżdżących co nieco

Gość gość
I w wierchomli dla rodziców lepsze atrakcje. Dobry wybór alkoholi w całodobowy barze, opiekunkę można wynająć hotelowa

Gość gość
znajomi jezdza do karpacza, maja jakis hotel taki ze stok jest przy nim, tylko ze to taki stok dla dzieci. ja bym pojechala mimo wszystko do włoch- rewelacyjnie jest w marilleva, mezzana czy madonna di campiglio

Gość gość
to jak od tych mazur :) nie cztalam Twojego postu, poprostu odpowiedzialam na pytanie gdzie z dziecmi an ferie jade :D

Gość gość
Ja tez z dziećmi jeżdżę na stoku w wierchomlii ale nie mieszkamy na stoku bo b.drogo... mieszkamy w Piwnicznej z reguly

Gość gość
Poerdole ludzie skąd wy się wyrwaliscie. Chyba nie z polski. Tydzień dla 5 osób w tej wierchomli to 8 tysięcy! !!!!!!!!!!! Nie wierzę że ktoś tam jezdzi

Gość gość
A jeśli tam jezdzi to na pewno nie siedzi tu na forum tylko zarabia te tysiące e

Gość gość
a moze Krynica? fajnie tam jest, na górze Parkowej jest fajna górka dla dzieci z małym wyciągiem na sanki. MOżna na nartach pojeżdzić, jest szkólka. Kolejka linowa na Jaworzynę Krynicką.

Gość gość
Tylko w Krynicy nie masz hotelu na stoku...

Gość gość
Skąd wy macie tyle kasy. Cz to znowu kafe wizualizacja hahah

Gość gość
o boszzze, typowo polskie "skąd macie na to kasę" Kochanie to tylko moja sprawa ;) Ludzie zajmijcie się swoimi portfelami rodzinami itd a nie do cudzego ogródka zaglądacie. Wierchomla, Krynica itd to nasza baza wypadowa na popołudnia (kiedyś jak dzieci nie było) bo mieszkamy jakieś 80 km od tych okolic i znam tam każdy stok. Myślałam o czymś takim http://www.vivaldi.pl/

Gość Dorotka00
ja jeżdzę do Szklarskiej - co roku tam jeżdzimy i jestem bardzo zadowolona z tego miejsca - ostatnio musiałam dokupić dzieciakom kask i fajny sklep wyczaiłam skicentrum.pl i bardzo fajne promocje mają - jak komuś zależy na tym zależy to trzeba przyznać że warto

Gość gość
W tym roku Białka Tatrzańska, bo tam jest bardzo dużo atrakcji, kilka ładnych stoków do pojeżdzenia na nartach, bardzo dobre stoki w Czarnej Górze albo Jurgowie. Już mamy zarezerwowane miejsca w pensjonacie http://dziubas.eu/, bo stamtąd blisko na Kotelnicę Białczańską :)

Gość gość
Poerdole ludzie skąd wy się wyrwaliscie. Chyba nie z polski. Tydzień dla 5 osób w tej wierchomli to 8 tysięcy! !!!!!!!!!!! Nie wierzę że ktoś tam jezdzi x mam ci fakturę wysłac? nie każdy żyje od pierwszego do pierwszego

Gość gość
My ostatnio w drodze do Tatr zatrzymaliśmy się w hotelu niedaleko Łomianek http://www.uwitaszka.pl/ gdyby nie czas, który naglił nas bardzo, bo wypoczynek mieliśmy krótki to z pewnością zostalibyśmy tam dłużej

widziałam fajne oferty wyjazdów rodzinnych z zakwaterowaniem na stoku na stronie Kompasu

Gość gość
Ja jadę do hotelu Wierchomla, który ma wiele atrakcji na nadchodzące ferie zimowe dla maluchów i ich rodziców. Więcej: www.wierchomla.com.pl/hotel/oferty-specjalne/ferie-na-nartach-w-hotelu

Gość Irenak
A kto Wam powiedział, że w tej Wierchomli jest drogo?! Jak porównujesz z kempingiem na mazurach to może i tak, ale jak chcesz jechać na narty to sorry, ale to nie jest wydatek rzędu kilkuset złotych nad mazurskim jeziorem. Karnety na stokach kosztują, sprzęt kosztuje, hotel w tym wszystkim kosztuje najmniej, bo płacisz od doby, a nie od chęci kolejnego zjazdu przez dzieci - masz zatem pewność ile wydasz. Na stoku - brak. Ale Wierchomla akurat nie należy do najdroższych w Polsce miejsc, a jest bardzo dobrze przygotowana do wyjazdów dla całych rodzin.

Gość Irenak
Aż weszłam na ich stronę i sprawdziłam ceny. 8 tys.? Ktoś tutaj nieźle zaszalał. Jeden z najdroższych pakietów (2 dorosłych + dwójka dzieci) kosztuje 5400, a w tym jest już karnet na stok!! Link, żeby nie być gołosłowną: www.wierchomla.com.pl/hotel/oferty-specjalne/ferie-na-nartach-w-domkach

Gość Ariel54
Pozamiatałaś, Irena :) Czytałam całą dyskusję i zmroziło mnie to biadolenie na wysokie ceny w Wierchomli, bo akurat niedługo tam jadę z córką. Wiem zatem, że nie płaciliśmy z mężem takiej kwoty. Już chciałam coś napisać w tej sprawie, aż zobaczyłam Twój komentarz. Znamienne, że po nim już nikt nie biadoli na ceny w tym hotelu :)

Gość gość
Fajną ofertę można znaleźć w hotelu Łysoń w Inwałdzie, miłe, ciepłe miejsce na pobyt z rodziną. Jeżeli chodzi o stok to niestety trzeba tam dojechać (jakieś 10-15 km), za to jest cicho i spokojnie, no i tereny przepiękne. Atrakcji dla dzieciaków też nie zabraknie - http://www.parkhotellyson.pl/468-lodowisko

Gość gość
fajna oferte ma ta wierchomia,własnie weszłam na strone 5400 to za apartament za 4 osoby,a za zwykły pokój juz 4500,na cała rodzine to naprawde żadne pieniądze,znacie inne hotele z takimi atrakcjami no w zakopanem?