Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

cała prawda o foreverslim

Polecane posty

Gość gość

Czy warto go kupić? Proszę o szczere opinie ludzi ktorzy go stosowali a nie zachwalaczy produku , ktorzy maja z tego interes.

Gość gość
Nie warto, to naciągacze :-(. Zaczniesz brać i uzależnienie gotowe. Lepiej zdrowo i mniej jeść, chodzić na spacery i uprawać sport.

Gość gość
Tu autorka, jem mniej/zdrowiej , duzo sie ruszam spacery z dzieckiem codziennie czasem w domu cwiczenia i nic :( moze ktos jeszcze sie wypowie? naprawde nikt nie schudł stosujac foreverslim?

najpierw napisz jaką masz nadwagę. zbliża się zima, więc organizm tez szykuje zapasy tłuszczyku na tą porę roku.

Gość gość
Czyli to całe wychwalanie foreverslimu na tym forum to jedna wielka sciema i tylko reklama?

Gość olgaOlgaOlga
Nigdy go nie stosowałam. teraz kupiłam kapsułki american booster z zielona kawą i z nimi zaczynam "przygodę".

Gość gość
Olga daj znac czy pomagaja :)

Gość technik123
Od kiedy pracujesz w agencji czarnego PR i dla konkurencji? Bo jak inaczej traktować założenie tematu z prośbą "o rzetelne opinie osób faktycznych a nie naciągaczy" czy jakoś tak to zostało ujęta, po czym średnio co 2 -3 minuty jest dopisywany post jaki to Foreverslim jest zły, po czym 5 godzin przerwy i reklama "konkurencyjnego" środka, z postami "rozpływającymi" się odnośnie jego jakości i czarodziejskim pytaniem "gdzie to można kupić" Patrząc na tego rodzaju zagrywki sprawa wygląda tak, boicie się jako konkurencji Foreverslim, a równocześnie chcecie skorzystać na jego popularności i jakości. Dlatego dajecie "łapiący" temat "cała prawda o foreverslim" Powstaje tu tylko pytanie, czy osoba pisząca post jest wróżką? Bo nie rozumiem "całej prawdy" skoro dana osoba niby nic nie wie na temat danego środka, bo sie o niego dopiero pyta... I tu akurat obojętna jest kwestia czy po tym następują posty pozytywne czy negatywne. W pierwszym przypadku byłaby to reklama, w drugim są działania z zakresu czarnego PR. Tyle od strony technicznej. I szanowne panie spamerki (czarny PR to też spam), proponuję na początek jakiś kurs PR o raz reklamy, a dopiero potem brać się za tworzenie marketingu wirusowego. Nie wiem czy wam (Ci) współczuć braku wiedzy, czy gratulować naiwności (że nikt tego nie zauważy)

Gość Ewelina Zabrzańska
A mi ten preparat pomógł i to bardzo, owszem do tego dieta i ćwiczenia, ale bez niego raczej bym nie dała rady, uwielbiałam bowiem podgryzać słodycze, a jedną z jego cech jest to, że powoduje brak chęci na słodkości. Dlatego śmiało moge stwierdzić, że te wszystkie zdania jakie w tym temacie napisano o Foreverslim pisały osoby, które nigdy nie miały go nawet w ręce, o stosowaniu że nie wspomnę

Gość łowca troli
Całą prawda o was - nie umiecie pisać czarnego PR

Gość gość
Technik123 i łowca troli tu autorka jedyne co moge zrobic to was wyśmiać ! cos wam nie wyszło . . . Jestem zwykla kobieta , ktora zadała normalne pytanie a to nie moja wina ,ze nikt nie polecil foreverslimu i powiem wiecej ciesze sie ,ze nie wydałam na niego 200zł.

Gość gość
Tak wogole to gdzie niby padło pytanie gdzie mozna kupic ten srodek bo jakos nie widzę.... a całą prawde chciałam poznac od osob ktore stosowały foreverslim, dlatego taki temat . Takze techniku123 puknij sie w łeb zanim zaczniesz pisac takie głupoty , ze ja autorka mam w tym temacie jakis interes .

Gość gość
takich tabletek to nie bierze sie do ust, bo nie wiadomo co w sobie mają. po smaku nie rozpoznasz.

Gość gość
Ja stosowałam Foreverslim na poczatku tego roku.Do zrzucenia miałam 12 kg.Ni będę pisac że schudłam stosując same tabletki bo to bzdura.Podstawą była dieta i dużo ruchu.Tabletki pomogły mi bardzo jeżeli chodzi o walkę z napadami głodu,na nich po prostu nie czułam sie głodna.A to bardzo pomaga ,człowiek nie myśli wiecznie o tym aby coś zjeść.Owszem waga też spadał troszkę szybciej. Więc dla mnie te tabletki się pod względem pomocy przy odchudzaniu sie sprawdziły.

Gość gość
Na sobie sprawdziłam kilka popularnych suplementów diet niestety nie przyniosły one widocznych rezultatów.I rzeczywiście dopiero stosując Foreverslim przyszły efekty.I odchudzanie wspomagane tymi tabletkami jest znacznie łatwiejsze niż sama dieta.

To ściema i wyłudzanie kasy od naiwnych ludzi którzy łapią się brzytwy żeby tylko schudnąć. Wiem bo stosowałam, zakupiłam dwa opakowania i nic. Teraz stosuję tylko racjonalną dietę i ćwiczę i schudłam 12 kg bez żadnych "cudownych środków"

Gość gość
Ja niestety na samej diecie nigdy nie schudłam za dużo ale włączając dodatkowo Foreverslim efekty są znacznie lepsze.Zmusiłam się również do ćwiczeń.Po dwóch miesiącach takiego odchudzania schudłam 9 kg.Ale jeszcze na miesiąc mam tabletek więc myślę że uda mi się schudnąc jeszcze jakieś 4 kg.

Gość gość
Foreverslim daj***ardzo dużo.Wiedziałam że jak biorę te tabletki przejdę przez dietę bez przykrych niespodzianek.Odpowiednia motywacja też jest bardzo ważna.Wytyczenie sobie celu do jakiego się dąży.

Gość gośćMIriam
Sorki, ale jak dla mnie też temat podpucha, i nie pisz jako gość, ze niby ktoś ma byc puknięty, bo prawda jest taka, zgłaszają się dwie osoby z których wypowiedzi wynika, że to włąśnie ONE założyły temat... dziwnym trafem ich odpowiedzi ni jak mają się do siebie (treść, a głównie sens) i dziwnym trafem na TAK zadane pytanie jest ANTYREKLAMA foreverslim i coś co chyba wam umknęło, jako 4 post reklama środka konkurencyjnego. Coś dziwny ten zbieg okoliczności.... Nie mniej pozdrawiam wszystkich i naprawdę analizujcie to co piszecie... :-)

Gość razik
Brałam Foreverslim schudłam ale u mnie podstawą była dieta i ****** nie tabletki.Tabletki brałam ze względu że bardzo ładnie hamowały głód i nie czułam też potrzeby jedzenia słodyczy a to niestety była moja słabość.Schudłam z pomocą tych tabletek ale powtórzę jeszcze raz podstawą była dieta.Inaczej się nie da.

Gość Maska Trona
Dokładnie razik ma rację, odchudzanie to proces, który potrzebuje działania kompleksowego, czyli odpowiedniego spalania kalorii (ćwiczenia), odpowiedniego ich dodawania (dieta, nie ważne jaka, ważne aby dostarczać mniej niz się spala) oraz suplemetu wspomagającego ten proces. A wy kupicie tabletki, łykniecie je i nic wiecej nie robicie, ba znam osobę, która dlatego, że bierze tabletki, to dopiero zaczęła się opychać, do 3 litrów lodów dziennie (oprócz "normalenego" jedzenia) ale jakie to ona miała pretensje do producenta, jaką zadyme robiła na forach, jakie maile z wulgarnie okreslanym oburzeniem wysyłała do sprzedawcy

Gość gośćmajestik
Tylko nie wszystkim jesteś w stanie wytłumaczyć że odchudzanie za pomocą tabletek wygląda zupełnie inaczej.Że tabletki mają tylko pomóc a nie odwalić całą robotę za osobę odchudzającą . Do puki ludzie tego nie zrozumieją to będą wieszać psy czy to na Foreverslimie czy na innych tabletkach.

Gość gośćkarina
Ja zanim zaczęłam brać Foreverslim dokładnie zapoznałam sie z ulotką którą dostała.I od samego początku stosowałam się do zasad kuracji.Zaowocowało to tym że udało mi sie schudnąc bez żadnych problemów.Wychodzi na to że trzeba umieć czytac ze zrozumieniem.

Gość gość
Foreverslim to sciema, stosując je chudłam tak samo wolno jak i bez nich. Kilka moich koleżanek też stwierdziło, że nie zaszkodzi spróbować, po czasie stwierdziły, że kasęlepiej byłoby wydać na ładny ciuszek wyszczuplający :-P Naciągactwo i masa szczekaczy-zachwalaczy- oto cała tajemnica Foreverslim (taaa...poużywajcie sobie na mnie i powyzywajcie od specea od czarnego PR :D , ale jedyne co okazało sięskuteczne i trwałe u mnie to dieta LCHF- 32 kilogramy w 7 miesięcy, efekt trwały do dziś, oczywiście LCHF stało się moim stylem życia )

Gość molenda3
Ja zdecydowałam się na tabletki IQGREEN.Plusem tych tabletek jest to że tabletki są w 100% naturalne.Skoncentrowany wyciąg z brazylijskiej zielonej kawy gwarantuje szybki i bezpieczny spadek wagi a dodatek chromu gwarantuje to że zapomniałam o słodyczach.Ja dzięki nim chudnę więc polecam.

Gość gośćMalik
Jeżeli chodzi o IQGREEN to ja stosowałam te tabletki jak one jeszcze nie były dostępne w Polsce.Schudłam na nich sporo i co cieszy najbardziej wagę utrzymuję do dzisiaj.Więc jeżeli macie możliwośc to zainwestujcie w te tabletki.

Gość KamainKama
A mi pomógł IQgreen i co mi zrobicie? Nic nikomu do tego