Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EVA2

Mąż oskarża mnie o zdradę

Polecane posty

Gość EVA2

Witajcie. Jestem 7 miesięcy po slubie i mam dwójke malutkich dzieci. Szybko zostałam mamą bo mam dopiero 22 lata. Mój mąz jest starszy ode mnie o 10 lat. Często wyjezdza w delegacje a ja zajmuje sie domem i równiez pracuje w domu około 10 godzin tygodniowo.W tym czasie synkami zajmuje sie nasza opiekunka. Zostalismy zaproszeni na slub mojej przyjaciółki ale mąz nie mógł byc obecnym na weselu więc wymagał ode mnie tego samego :( Oczywiscie sprzeciwiłam sie mu i nic nie mówiąc pojechałam na slub zostawiając dzieci u swojej mamy.Niestety mąz nie tylko dowiedział sie o tym, ze byłam na slubie co doszły go słuchy o moim rzekomym flirtowaniu z zonatymi męzczyznami. Oczywiscie to nie prawda bo oprócz niewinnych tańców nic między nami nie było!!!ale do niego to nie dochodzi.Wyprowadził sie z domu i odwiedza jedynie dzieci. Dlaczego tak sie zachowuje? Czy znalazł sobie jedynie wymówkę by ode nie odejść? Nie chce ze mną rozmawiac ani wysłuchac mnie.Ktoś stara sie mi zepsuc małżeństwo tymi kłamstwami a ja nawet nie wiem kto.Podejrzewam pewna osobę ale nie jestem pewna więc co mam robić?

Gość gość
Czyżby chorobliwa zazdrość? Coś w stylu zespołu Otella?

Gość gość
a czy zawsze byl zazdrosny o cb?

Gość Eva2
zawsze byl zazdrosny ale teraz to chyba nie tylko zadrosc nim kieruje :(