Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Temperatura

Polecane posty

Gość gość

witam staram sie o dziecko juz jakis czas w poprzednim cyklu mierzyłam temperature jednak w tym odpuscilam sobie bo poprostu mialam juz dosyc tego ciagłego nakręcania....ale do czego zmierzam od małego zawsze moje temperatura ciała wynosi 35,8 góra 36,3 nawet przy chorobach nie mam temperatury.Dziś mam 27dc dodam że cykle mam nieregularne, i z ciekawości zmierzyłam temperature pod pachą dodam że czuje się dobrze i ku mojemu zaskoczeniu ujrzałam 37.03 C ,,,,czy to prawda że podstawowa temperatura ciała zmienia się w czasie ciąży?

Gość Pangaz
Tak, zmienia sie,ale jeden pomiar o niczym nie swiadczy. Wyzsza temperatura musi utrzymywac sie jesli dobrze pamiętam 18dni i wredy możesz podejrzewac ciazd. Co nie znaczy,zd juz w niej nie jestes :)

Gość gość
bardzo bym chciała ale naprawde dla mnie to było strasznie dziwne dosc czesto mierze temperature pod pacha i nawet nie osiągam 36.6 bo to juz by oznaczało że jestem obłożnie chora :) a dziś 37 :) dodam że od wczoraj mam dość sporo śluzu takiego niepłodnego a owulacja na moje oko była w 18dc.

Gość gość
pomiar pod pachą może co najwyżej świadczyć o infekcji, ale nie o ciąży, poza tym żeby stwierdzić ciążę na podstawie temperatury, konieczne jest przynajmniej 16 wyższych wyników, a nie jeden i to wykonany w taki sposób