Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Hotel w Darłowie

Polecane posty

Gość gość

szukam hotelu w Darłowie w dobrym standardzie i dobrej cenie. Możecie mi coś polecić?

Gość gość
U pani Basi na Adolfhitlerstrasse 5/3. Kwatera prywatna, karaluchów prawie nie ma, do mrówek faraonek można się przyzwyczaić, zjadają tylko niektóre produkty żywnościowe. Szczury trafiły się tylko dwa przez ten czas, jak byliśmy na wakacjach. Karmić się lepiej samemu, bo pani Basia gotuje strasznie niejadalnie, często się myli i zamiast cukru soli używa i na odwrót. Ale gotować chyłkiem najlepiej w nocy albo u siebie w pokoju, bo jak zobaczy, to zadyma straszna, nam kiedyś garnek z gulaszem z dzika wywaliła przez okno. Pościel też lepiej mieć swoją, bo u niej się drze strasznie i ona się potem drze, że pościel podarta. Ręczniki też trzeba mieć swoje, ona nie daje. Pokoje pełen luksus, pokój 11 m2 dla ośmiu osób, więc standard. Łazienka wspólna, za każde skorzystanie się płaci, lepiej sikać na zapas, bo w nocy korzystać nie można. Cennik bardzo przystępny, tylko radzę wykupić z obiadami, inaczej będzie draka. Polecam i pozdrawiam! :)

Gość gość
znam piękny i luksusowy hotel w Darłowie http://www.hotelapollo.pl/ Miałam okazję nocować w tym hotelu i byłam zadowolona. Bardzo piękny hotel, miła obsługa, idealne położenie. Miałam wykupiony pakiet z wyżywieniem i jedzenie które tam serwowali było bardzo smaczne. Bardzo miło wspominam u nich pobyt. Chciałabym w przyszłe wakacie tam do nich wrócić.

Gość gość
W Darłowie nigdy nie byłam, ale byłam niedaleko, w Dźwirzynie (http://www.hotelsenator.pl/) i naprawdę mi sie tam podobało. Polecam, bardzo rozbudowany kompleks, a jak pogody nie było to mozna było się na basenach pomoczyć.