Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powiedzcie, ze nigdy mnie nie kochal.

Polecane posty

Gość gość

Powiedzcie wasze objektywne zdanie. Uswiadomilam sobie, ze ta osoba nigdy mnie nie kochala, ale chcialabym uslyszec to od kogos ,,z boku´´. Spotykalam sie z pewnym chlopakiem, czulam jakbysmy sie znali od dawna, swietnie sie rozumielismy, bez slow. Chemia miedzy nami byla niesamowita. Nagle kontakt sie urwal z dnia na dzien. Napisalam, mu ze chcialbym z nim pogadac. ale on juz sie nigdy nie odezwal. To bylo kilka lat temu. Zamiast tego zaczal mnie ,,stalking´´ w tym sensie, ze jezdzil za mna czasem autem, pojawial sie w miejsca w ktorych bywalam tylko ja. Ale tylko mnie sledzil, nigdy nie podszedl i nie chcial pogadac. I przez to mimo, zei nim zapomnialam, wracala chyba jakas cicha nadzieja, ze cos ode mnie chce. Pozniej sie dowiedzialam, ze z czasem wzial slub. Ale nawet po slubie (3 tygiodnie po slubie!) zdarzylo mu sie mnie sledzic. Dla mnie to troche chore, skoro byl z inna to po co takie zabawy w podchody. Mimo to, ostatnio zdalam sobie sprawe, ze tak naprawde nigdy nic do mnie nie czul bo jak facet kocha to zrobilby wszystko by byc z ukochana, a juz na pewno sie nie zenil. Powiedzcie jak wy to widzicie, bo chce jeszcze uslyszec Wasze zdanie dla potwierdzenia. Chce w koncu calkowicie zapomniec.

Gość gosiaczek1567
coz mi wyglada tak jakby twoi rodzice zaplacili mu kase aby cie zostawil, sledzil bo nie chcial a tylko to mogl wedlug umowy

Gość gość
ja bym sie bala tego psychola

Gość gość
gosiaczek1567: co za brednie - taki pomysl ci przyszedl do glowy po obejrzeniu ostatniego odcinka meksylanskiej telenoweli? do autorki: tez uwazam, ze to psychol

Gość gość
raczej nikt mu nie zaplacil, bo moi rodzice nie sa bogaci

Gość gość
nie sledzil, w sensie ze za mna chodzil, tylko przejezdzal autem niyb przypadkiem i np, nacisnal w klaskson, zglasniajac muzyke i otworzyl okno w aucie, chyba bym go zauwazala na przystanku autobusowym. Innym razem stal na rogu przed kosciolem, (wiedzial ze tam chodze,on nie chodzil) i niby tylko stal i pisal cow tel. na mnie tylko sie krotko spojrzal .On jest szalenie inteligentny i zawsze to bylo na takiej zaszadzie, ze mozna by to podszyc pod ,,przypadek´´. Takze juz sama zwatpilam, ale tych ,,przypadkow´´ bylo chyba zbyt duzo.

Gość gość
to zglasnienie muzyki i klakson nie swiadcza o jego inteligencji, swiadcza za to o kompletnym chamstwie nie masz czego zalowac, burak i tyle

Gość gość
zachowania psychopatyczne :P

Gość gość
Gosc wyzej, moze masz racje, poczytalam wlasnie psychopatach i niektore z cech to: -niskie poczucie leku -brak trzymania sie norm -brak poczucia winy, wyrzutow sumienia -brak empatii Te cechy pasuja do osby ktora sledzi kogos, mimo ze jest w zwiazku z inna.

Gość gość
to jest provo i chore pomylone fakty.Po pierwsze osoba która mnie śledziła to nie osoba o której mowa.!Stalkingu dopuścił sie facet który ozenił się co najmniej 10 lat temu...a nie ten który ożenił się dwa lata temu!!!!!!!!!!i nigdy mi na tym pierwszym nie zależało i nie zależy.Dlaczego wywijasz kota ogonem i próbujesz skierować podejrzenia na niewłaściwą osobę ?to chore !ja chyba wiem lepiej kto pisał.!s

Gość gość
gosc wyzej, przykro mi to mowic, ale masz chyba jakas paranoje:) Nie czytalam nigdy Twojego watku. Najwyrazniej nie jestes jedyna osoba na swiecie ktora ktos sledzi.