Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

the smurfs smerfne hity

Rodzice mieli do mnie pretensje, w szczególności matka

Polecane posty

wypomina mi, że nie zdałam matury i egzaminu zawodowego w technikum a to jest wina rodziców - nie miałam własnego pokoju - w pokoju i kuchni chodziły telewizory na cały regulator - matka się pałętała z gąbką po pokoju i wycierała ręcznie dywan (nie mamy odkurzacza). - nie mieli dla mnie na korepetycje

Gość gość
No to teraz to nadrób, a jeśli nie masz mozliwości, to pokaż, że bez tych egzaminów tez sobie radzisz.

Ja już mam 80% matury Język angielski 30% - część ustna Język polski w pisemnej części - 44% Język polski w ustnej części - 75% Dlatego chciałabym zaliczyć te dwa egzaminy matematykę i angielski pisemny (nie wiem, którego egzaminu powinnam się bać bardziej).

Gość gość
Jak u mnie w domu było za głośno , wieczne awantury w domu były to brałam książki i uczyłam sie - w parku - bibliotece miejskiej - po lekcjach w świetlicy - u koleżanki - u chłopaka - w domu ale w nocy jak wszyscy spali Dzis jestem na 4 roku medycyny. Da sie ale trzeba chcieć!

Gość gość
schowaj sie szlaufie jaka ty biedna jestes ojej tak mi cie zal

Gość gość
gość dziś schowaj sie szlaufie jaka ty biedna jestes ojej tak mi cie zal xxx dokładnie, biedna smerfeta, wszyscy winni tylko nie ona. też nie miałam własnego pokoju głupia niebieska krowo, a maturę jakoś zdałam! wiele bym dała, żeby tym co mi przeszkadzało w nauce był tylko telewizor i matka latająca ze szmatą.