Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

SILENE to PROJEKT zalozony przez faceta

Polecane posty

Gość gość

Nie zwracajcie uwagi na jej - jego wpisy

Gość gość
sama się zglos do usuniecia

Gość gość
Silene,ty to się umiesz pojawić w chwilę po wpisie,życia nie masz tylko sledzisz kafe? A jakie Ty bzdury piszesz na innych topikach:(

Gość gość
To nie chłop. Żaden nie byłby taki głupi

Nie pisze żadnych bzdur, tylko głębokie przemyślenia! Nie moja wina, że nie potrafisz ich zrozumieć i odpowiednio zinterpretować.

a ty melepeta, który się we mnie kocha i nieudolnie próbuje mnie poderwać! Że też zawsze muszę trafic na takiego nieudacznika :-o

Gość gość
Pisanie na kazdym temacie gdzie wleziesz,ze mezczyzna to slaby czlowiek,ale rzadzi nim testosteron wiec zdradza i trzeba mu to wybaczac jest czasem nie na temat a najczęsciej i faux pas,i nieadekwatne,i sprowadzające wszystkich mężczyzn do zwierzęcych samców,którym kieruje tylko instynkt. To Ty nie umiesz zrozumieć,że człowiek różni się od zwierzat,bo ma dodatkowy instrument w postaci rozumu.

Tak piszesz bo sam jesteś mężczyzną i zdradzasz, a rzadzi toba testosteron, dlatego błądzisz. taka jest prawda.

Gość gość
Jestem kobieta i mimo to bronię mężczyzn w kontekście,że posiadają rozum,i dokonuja wyborów a nie tylko instynktem zwierzęcym się kierują. A Ty co?w szklanej kuli widzisz kim ja jestem?!weż sie ogarnij silene.

Gość gość
a jakby nie bylo testosteronu a facei i tak by zdradzali(kobiety tez zdradzaja i to w niemalej liczbie),to na cos bys wtedy zgonila?bladza,bo testosteron?jakie ty ksiazki czytasz ? politowanie:(