Nazir28 0 Napisano Październik 30, 2014 Od 10 lat borykam się w znalezieniu odpowiedniej kobiety - żadnych mega wymagań - nie o to ca man. Mam lat 40, jestem pewny siebie ale i mam serce które chce ofiarować w miarę ogarniętej dziewczynie w wieku około 30 lat z woj. kuj-POM. - bezdzietnej. Miejsce pochodzenia i wykształcenie, status finansowy - bez znaczenia. Może być szczupła, nawet bez tzw. cyca. Normalna - nie. Cóż to jest normalność ? Niech kocha muzykę, przyrodę, otwartość, przestrzeń i wymagam tylko jednego - wierności !! Skoro się decydujesz jedna z drugą się określ kobito ! Nie lubię materializmu, egocentryzmu (czego obecnie doświadczymy). Mam stabilną pracę, jestem przystojny, wysoki, wysportowany, czasem wypiję i zapalę. Dużo wiem i umiem. Szukam wyłącznie (jak to się mówi) w celu matrymonialnym gdyż nadal jestem kawalerem. Fajnie by było aby o miłej aparycji albo wysportowana - ale nie egoistka. Szukam i szukam. Tekst wyłącznie do zainteresowanej. Zdjęcie (może być z dowodu - byłoby ekstra - jeśli jesteś pewna siebie).To nie sex oferta - rzygam TYM! Adam gg28600599, plus28@o2.pl. Zapraszam tylko zdecydowane i pewne na poważny związek - prawdziwy oparty na szacunku, nie kłamaniu, nie oszukiwaniu i kuźwa innym ściemnianiu. CZY W TEJ POLSCE już wszystko opiera się na kasie i d***e za pracę albo układy ? Pytam się - bo sobie poszuka Rosjankę - na złość. Przynajmniej wyglądają na kobiety a nie pseudo kobiety Zagraj w otwarte karty! Możemy coś wynająć w okolicach Bydgoszczy. Adam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach