Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaplątana w nić Ariadny

Czynne całą dobę

Polecane posty

Jakie sprośne dialogi prowadzicie w łózku? Wymieniacie slowa wulgarne i dosadne czy raczej delikatne i pieszczotliwe? Zdazyło się wam prosić o wulgarne słówka, albo przeciwnie, prosić o cos subtelnego ? Czy może uprawiacie seks w milczeniu i ciszy?

Gość taka normalna kobitka
to zalezy z kim akurat uprawiam sex. z mężem -jest cicho , chyba ze ja jęczę i udaję ze dochodzę, to potrafie głośno. jeden kochanek - mlodszy o 6 lat - ciagle prawi mi czułe słówka i powtarza jak bardzo mnie kocha itd. natomiast drugi kochanek mówi : obciągaj mi suko do konca .. itd oj z tym to mam z******te orgazmy i dosłownie odlot... eh..

Gość gość
Ja lubie bardzo wulgarnie, mąż to wie i ma cały wachlarz takich tekstów, że hmmmmm. A jak dostane takiego esemesa do pracy to już w ogóle nie mogę się na niczym skupić. Wracam i gwałce go juz w korytarzu :)

Gość Pająk krzyżak
mówić wulgarnie, to ja moge do dziffki a nie do swojej narzeczonej :(

Canis , zdaza Ci się mieć ochotę na subtelny, wooolny seks ?

Potrafisz od poczatku do konca być taki subtelny , czy jednak w trakcie kusi cie by podkręcic atmosferę ?

Potrafię być subtelny cały czas, ale oczywiście kusi mnie wtedy żeby zrobić to ostro. Ale skoro już będzie taki plan że ma być delikatnie to tak właśnie będzie. Nie wszystkie moje partnerki były zwolenniczkami ostrego seksu.

Gość zuchwała zuza
mój facet powiedział kiedys w trakcie: "rżnij sie su,ko " , az zaniemówiłam z podniecenia a potem to juz nie wyobrażałam sobie seksu bez takich wstawek :D

Gość fajna Kasia
ja tez lubię wulgarnie i ostro i długo ... i takie fajne zabawy zwiazane z bdsm ....

Gość gość
Mój maz lubi jak ja gram taka co nie chce, jak mu sie przeciwstawiam, lekko odpycham i udaje obojętną.

Gość fajna Kasia
taki waniliowy sex dość szybko się nudzi...

Lubię jak mój facet mi mówi rzeczy tak ostre, ze uszy więdną :D, ufamy sobie i wiemy gdzie sa granice, ale potrafimy łamać bariery, słowne też :) ale zdarza sie nam seksualny przytulaniec i tez jest bardzo miło, zależy od nastroju.

Gość gość
Gdyby ktokolwiek potrzebował wsparcia w łóżku w postaci rewelacyjnych zabawek bądź jakiegoś preparatu zapraszam do sklepu erotyczne-zakupy.pl Tu znajdziecie wszystko co potrzeba do dobrej, ostrej zabawy ;)

Jak sie ma fajnego partnera w łóżku i odrobinę wyobraźni to nie potrzeba żadnych sklepów :D Mi za gadżet może posłużyć nawet krawat lub szal , bita śmietana obojętnie :)

Gość gość
a lubicie jak facet udaje że nie chce i nie ma ochoty ? :P