Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dałam w pysk 14 latce

Polecane posty

Gość gość

Syn powiedział mi, że koleżanka naskarżyła na niego, że ściągał na klasówce ze swoich zeszytów i że od pewnego czasu koleżanka uprzykrza mu życie. Poszłam dzisiaj do szkoły, schowałam się a potem podeszłam do dziewuchy, pociągnęłam za włosy i spytałam się co chce ona od mojego syna. Dałam jej w twarz a potem przytrzymałam ją i kazałam swojemu synowi walnąć ją z liścia i zakazałam jej cokolwiek mówić. A dzisiaj przyszedł do mnie ojciec tej dziewuchy i powiedział, że pójdzie na policję. Poprosiłam braci, by mu pogrozili i tak zrobili.

Gość gość
co za głupia smarkula, takie dzieci powinno się utylizować, to dobrze że chociaż tyle, ja bym złapała za kudły i zrazu obcięła. Współczuję autorko, mam nadzieję, że syn nie miał dużych nie przyjemności po klasówce, biedny chłopaczek, a jego zdrowie, nie odbiło się na nim?:classic_cool:

Gość gość
Jakoś ugadałam nauczycielkę, to moja koleżanka, nie było z tym większych problemów. Poza tym w szkole mojego syna wielu nauczycieli to albo moi znajomi albo rodzina.

Gość gość
więc dobrze, że chociaż oparcie ma w bliskich, ale jak to dziewczę takie zarozumiałe, to i pewnie papierosów i alkoholu nadużywa, kto wie, może i marihuanę pali, dyrekcja powinna się nią zająć i do szkoły specjalnej oddać, albo pod nadzór kuratora i do ośrodka dla nadpobudliwych dzieci, bo wiadomo co z takiej wyrośnie:classic_cool:

Gość gość
powinnas byc mobbingowana w pracy na maxa

Gość gość
Wzorowa Matka ,szkoda ,Ze pojdziesz siedziec..:O

Gość gość
Jeszcze mogłas jej w majtki ręke wsadzic i masturbowac az by sie rozplakala