Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co zrobic zeby dziewczyna do mnie wrocila I cos do mnie poczola?

Polecane posty

Gość gość

Witam o kilku dni chodzilem ze swoja dziewczyna, bardzo ja kocham I straznie mi na niej zalezy, wczoraj nagrala mi sie na sekretarke mowiac takie cos "Zrywam z toba nara! " Bardzo to mnie zabolalo . Bylismy razem 5dni ale znam ja juz 4lata I bylismy najlepszymi frind. Jestem w niej straszliwie zakochany I nie chce szukac sb innej dziewczyny bo tylko ona mi sie podoba I na niej mi zalezy . Pare tyg. temu zerwala ze swoim ubieglym chlopakiem I mowi mi ze nadal go kocha, denerwoje mnie to, ale ja kocham I chcialem jej pomoc zeby o nim zapomniala, co dziennie sie widywalismy, w stosunku do mnie zachowywala sie milo, I myslalem ze cos do mnie poczola ale niestety tak nie jest. Dodam jeszcze ze rozstala sie ze mna bo nic do mnie nie czuje I nie chce mnie ranic, pisalen z nia I jest jej ciezko ze ze mna zerwala, ale ja chce sprubowac z nia jeszcze raz. chce z nia byc to moja wybranka zycia, tak naprawde to kocham ja od roku ale niedawno z nia szczerze rozmawialem I ona mowila ze mozemy sprobowac choc nie wie czy cos z tego wyjdzie. ja chce z nia byc . Co mam robic? jak zrobic zeby do mnie wrocila I zeby cos do mnie poczola mimo iz czuje cos do ubieglego chlopaka chce z nia byc. Chce zeby mogla mi zaufac i cos do mnie poczula .

Gość gość
wygrac w totka to moze bedzie z toba ale to nie sprawi ze sie zakoha w tobie

Gość gość
zabij ją wtedy już od Ciebie nie odejdzie

Gość gość
Może coś poczuje, jak zaczniesz pisać poprawnie po polsku, bez błędów ortograficznych :P

Gość gośćeaegahyaya
nauczyć się ortografii :D