Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Obżarłam się :(

Polecane posty

Gość gość

Ma ktoś czasem takie napady obżarstwa jak ja? To chyba dlatego, że wczoraj prawie na jabłkach cały dzień. Wczoraj strasznie się obżarłam jabłkami. Żałowałam tego, ale chyba warto było, bo dzisiaj ważyłam o kg mniej! Ale dzisiaj za to strasznie się obżarłam. Ponad 2500 kcal zjadłam dzisiaj: ze słodkiego jedzenia: serek danio XXL paczka mamba herbatniki taka duża paczka banan batonik wielozbożowy ze śliwką a z normalnego: dwie duże bułki grahamki (w tym jedna z 2 plastrami sera) bułka pikantna niecałe pół rybki małej 4 kanapki z keczupem (chleb pszenno-żytni) pomidor (Nie wiem czy czegoś nie pominęłam, ale chyba nie) Co mam jutro zrobić? Może znowu cały dzień na jabłkach + ze 3 bułki grahamki Bo w sobotę Wszystkich Świętych to będą wciskać we mnie jedzenie, bo jestem chuda. I będę musiała jeść wszystko nawet jeśli nie będę chciała... Doradźcie, co mam zrobić. Jabłkowy dzień jutro to dobre wyjście? Skoro w sobotę nie będę miała innego wyjścia i będę musiała znowu się obeżreć..? Proszę o rady...

Gość gość
Jezuuu tez jestem kobieta ale w zyciu tyle nie zjadlam ! Jestes gruba?

Gość gość
jesteś chuda , akurat grycanko

Gość gość
gdyby ci zabrac z zarcia make i cukier to okazaloby sie ze zjadlas bardzo malo

Gość gość
Właśnie nie jestem gruba. Mam sporą niedowagę. Ale nie chcę przytyć. Bardzo mi na tym zależy, żeby nie przytyć. Miałam dzisiaj jakiś napad straszny...

Gość gość
To co mi radzicie jutro zrobić?

Gość gość
masz niedowagę ale nie chcesz przytyć ? i jeszcze mamy Ci w tym pomóc ? dziwna sprawa...widzisz ja jestem gościem, mam 29 lat i właśnie wyrzucam sobie że za mało jem, często tylko zupę w południe i jajecznice wieczorem...i chciałbym regularnie jeść chociaz te 4 posiłki dziennie no ale nie mogę xd ;) także wiesz, ja mam na to wyjT*&&() i Tobie też radze rozluźnić cugle...

Gość gość
A ja dzisiaj bulke z pasztecikiem Na obiad w pracy pasta carbonara W domu przed chwila 12 pierogow ruskich :o Tez czuje sie obzarta

Gość gość
Nie chcę przytyć. Zawsze mi się podobały figury takich wychudzonych dziewczyn. Też chciałam taka być i w sumie mi się udało. Wcześniej ważyłam mniej bo 36 kg. Moja waga trochę źle działa, ale teraz i tak trochę przytyłam. I nie chcę ważyć już więcej. Nie wiem co jutro zrobić, ale chyba będę jadła cały dzień owoce..