Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość9696

cienkie endometrium w ciazy

Polecane posty

Gość gość9696

Witam, jestem w 5 tyg ciazy i lekarz powiedzial ze nie powinnam sie jeszcze cieszyc bo endo ma 11mm a powinno miec 15, dodam jestem po poronieniach, to jest moje najlepsze endo, zawsze mialam 9-10, czy takie jest rzeczywiscie za male zeby donosic ciaze?

Gość gość9696
dziwi mnie to endo bo w 12dc bylo 12, moze rzeczywiscie powinno byc grubsze??? lekarz mowi, ze moze jescze urosnie, ale slyszalam, ze i z mniejszym rodza a tu mnie tak zdolowal :(

Gość gość
Ja w 4 tygodniu i paru dniach ( teraz jestem 5,4 dc) miałam endometrium 20 mm to rzeczywiście różnica spora.. Mi też lekarz powiedział żebym się nie nastawiała ale co jest tego przyczyną juz mi nie powiedział. Nic się nie martw i czekaj na następną wizytę co ma być i tak będzie

Gość gość9696
dzisiaj zrobie bete moze przyrasta prawidlowo , Ty masz chyba troche za grube, ale to wszystko porabane, zeby nie mozna bylo zajsc w ciaze i urodzic , to jest moja 4 ciaza i szczerze to mam juz dosc

Gość gość
Moja tez 4.. nie wiem może dlatego takie grube bo są dwa pęcherzyki :) leżę 6 dzień w łóżku, wcinam jakieś witaminy i zobaczymy co z tego wyniknie, jestem dobrej myśli, ale nie na stawiam się na pewniaka i nie mówię nikomu o ciąży bo nie ma co się chwalić póki nie wiadomo co będzie. 6 listopada mam iść na usg, poczekaj z tydzień i tez idź. Nie martw się, ale też nie nakręcaj żeby później tego zbyt mocno nie przeżywać

Gość gość
Betę tez dobrze zrobić :) robiłaś wcześniej ?

Gość gość9696
masz dziecko? ja nie donosilam zadnej nawet do 7 tyg :( za tydzien w piatek mam wizyte

Gość gość9696
tak robilam i pieknie przyrosla o ponad 100% mialam 50 i 108, dzis powinna byc powyzej 400, zobaczymy

Gość gość
Mam jednego szkraba donoszonego z pierwszej ciąży, druga poronilam w 8 tygodniu, trzecią w 12 tygodniu, a teraz w czwartej na razie są pęcherzyki i na tym koniec... ja w poniedziałek miałam 1395 a w środę juz 2884 tylko wiadomo każde laboratorium ma swoje normy :) od środy nie robiłam bety bo to nie ma co się stresować, lekarz powiedział że beta może rosnąć a ciąża wcale się nie rozwinąć wiec lepiej czekać na usg :)

Gość gość
to tez chyba poczekam :)

Gość gość
No lepiej poczekać. Ta beta tylko strachu pędzi i nadzieje daje.. tak się stresowałam przed wynikami bo u mnie było podejrzenie pozamacicznej, ale jak zrobiłam betę w środę i poszłam na usg odrazu to już się pojawił prawidłowo zagnieżdżony pęcherzyk w macicy z takim zalążkiem w środku a obok drugi ale taki pusty. Czekam na to usg jak na zbawienie :)

Gość gość
trzymam kciuki nie dziekuj :) :)

Gość gość
Ale niestety echa zarodka jeszcze brak... ja tez trzymam kciuki za Ciebie żeby Ci się w końcu udało :) jak juz będziesz coś wiedzieć to daj tu znać ;)

Gość gość
jest tutaj szczesliwa mama mimo cienkiego endo???????