Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rozowykawaleknieba

Polecane posty

Gość gość

wyslalem Ci maila a Ty nawet nie raczysz odpisac, tak myslalem, ze chcialas sie tylko zabawic mna

Gość roukola
a już myślałam, że to jakiś blog :o :D 🖐️

Gość gość
coz zycie.............. Elena.

Gość IInnaK
autorze lubisz serial 4 pancerni?

Gość gość
sama chciala zebym napisal a teraz nie odpisuje

Gość gość
kobieta zmienna jest :-P Zmienila zdanie , ktos inny ladniej pisze , moze wiecej osob do niej pisze i ma skrzynke pocztowa pelna do przeczytania . Nie martw sie .Od tego sie nie umiera , najwyzej pare dni bedziesz "markotny".Potem przejdziesz do porzadku dnia. Elena.

Gość gość
nie, bo wczoraj pisałem o skończeniu z życiem bo nikt mnie nie chce kochać a ona się zaoferowała, że ze mną popisze na osobności i wypięła się na mnie jak każdy z resztą w moim życiu

Gość gość
wiesz - jesli problem jest tak powazny , to i odpowiedzialnosc za slowa w tym przypadku jest wazna.Moze w takim razie nie czula na silach kontynuowac pisanie w tym konkretnym temacie . A moze chcesz tu porozmawiac ze mna ? Mysli o samobojstwie sa bardzo grozne. To wymaga porady .Zawsze mozesz udac sie do profesjonalisty . Elena.

Gość gość
jesli po wizycie u specjalisty znajdzie sie ktos kogo pokocham z wzajemnoscia to czemu nie ale jesli sie nikt nie znajdzie to bedzie to koniec

Gość Mmgławica
chyba jesteś zbyt młody żeby tak w pośpiechu szukać kogoś i uzależniać od tego całe swoje życie,miłość przychodzi niespodziewanie

Gość gość
to ile mam miec lat? 40

Gość gość
moze najpierw naucz sie kochac siebie.Psycholog nie postawi przed toba osoby , ktora zakocha sie w tobie .Psycholog pomoze znalezc problem u ciebie .Dlaczego tak sie dzieje . Elena.

Gość Mmglawica
jak się spieszy :-) a ile masz?30? do wielu osób przychodzi po 30tce to dobrze bo wtedy człowiek już zna siebie

Gość gość
bo albo jestem głupi albo za bardzo inteligentny i się mnie boją albo jestem brzydki i dlatego, żadna na dłuższą metę mnie nie chce