Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wypada mamie zrobić taki prezent?

Polecane posty

Gość gość

Wyjechałam na studia do innego miasta i rzadko odwiedzam mamę. Wiem, że ona tęskni, dzwoni i ciągle pyta kiedy przyjadę. Odwiedzam ją na miarę moich możliwości, ale praca nie zawsze na to pozwala. Pomyślałam że w mikołajki (to już niedługo) zabiorę ją na wycieczkę do Pragi (ona kocha podróże). Myślicie, że to dobry pomysł?

Gość gość
Skoro lubi wycieczki i spędzicie przy tym czas razem to czemu miałaby się nie ucieszyć ?

Gość gość
Może zapytaj jej najpierw bo może właśnie chce spokojnie posiedzieć z Tobą w domu. To, że lubi podróżować nie znaczy ze tak z nienacka będzie chciała gdzieś jechać.

Gość gość
Jak dla mnie to strzał w dziesiątkę, tym bardziej, że zauważy, że myślisz o niej.

Gość gość
a czemu nie wypada? ja to bym skakala z radosci jakby mi ktos zafundowal wycieczke gdzies, heheh. i mnie na pewno jakby bylo na to stac to tez bym swojej mamie zrobila taki prezent

Gość gość
zapytaj jej czy chce i tyle

Gość gość
Lepiej żeby się nie zachwyciła aż tak bardzo niż spalić niespodziankę więc nic jej na razie nie mów. To, że się starałaś na pewno zauważy.

Gość gość
eeee ze wszystkiego sie ucieszy, bedzie widziala ze masz checi, a praga czy inne miejsce lub inna niespodzianka nie maja juz znaczenia wedlug mnie

Gość gość
nawet jeśli na początku będzie troche na nie, to później Praga jej wszystko wynagrodzi, piękne miasto