Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdruzgotana999

ciąża

Polecane posty

Gość zdruzgotana999

5 listopada powinnam dostać miesiączke zrobiłam test w poniedziałek wyszła bardzo jasna kreska test powtórzyłam na drugi dzień i również jasna kreska.byłam dziś prywatnie u ginekologa zobaczył na usg czarną plamke ale nie jest w stanie powiedzieć że to ciąża. bo albo to ciąża bardzo wczesna albo jakaś plamka . czy któras miała podobnie?

Gość gość
poczekaj do terminu miesiaczki, bo to baaardzo wczesna ciąża i takie często samoistnie się "wypłukują" wraz z okresem. Nic dziwnego, ze lekarz jeszcze nic konkretnego nie widzi. Jak poszłam w terminie miesiaczki, to nawet mnie nie zbadał, kazał przyjść na usg po 2 tyg.

Gość gość
ta maleńka plamka brzmi niepokojąco, nie wiadomo do końca czy to „zarodek” czy to jakiś guz. Poczekaj lepiej do terminu planowanej miesiączki i dopiero potem ewentualnie się martwi. Dobrze by było gdybyś po tym terminie poszła jeszcze raz na wizytę. Ja chodzę na badania do doktor Anny Kluz-Kowal która ma gabinet w Białymstoku http://gabinetginekologicznybialystok.pl/ . Jeśli myślisz nad zmianą ginekologa to ten gabinet ci polecam. Ale decyzja należy do ciebie. Powodzenia :)