Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość margaretnunnogość

depresja myśli samobójcze

Polecane posty

Gość margaretnunnogość

mam silna depresję od 2 dni mam silne myśli samobójcze co zrobić ;( . . . proszę o pomoc

Gość gość
Porozmawiac z kims bliskim... Nie dac sie depresji. Trzymaj sie cieplo...

Gość gość
Hej.ja tez mam myśli samobójcze.i lekka depresje.najlepiej iść do psychologa albo do psychiatry..A cos się takiego wydarzylo ze od dwóch dni tak masz?

Gość mmm333
hej autorko, masz do kogo pojsc albo zadzwonic zeby pogadac? Jak chcesz to mogę Cie "wysłuchać" na mejlu.

Gość gość
depresja to stan umysłu bądź brak pewnych minerałów w organizmie których objawy to m.in. stany lękowe . Brak magnezu np. Idź jak najszybciej do lekarza , zrób badania a na razie zjedz przynajmniej tabliczkę gorzkiej czekolady, nie pij kawy a pij dużo kakao, to poprawia nastrój i uzupełnia magnez w organizmie. Jest jakiś konkretny powód takiego nastroju czy sama nie wiesz skąd ten stan.

Gość gość
Pierwszymi objawami niedoboru magnezu jest syndrom niespokojnych nóg, drganie powiek. Możemy odczuwać ogólne osłabienie, poirytowanie, niepokój. Przy długotrwałym braku magnezu jesteśmy bardziej podatni na stres oraz mamy problemy z zasypaniem. Nie dopuść żeby brak jakiegoś minerału doprowadził cię do samobójstwa. Uzupełnij minerały, czasem tylko to może być powodem "depresji"

Gość gość
a ja bym radzila brac wit d i duzo na sloncu i swiezym powietrzu

Gość gość
poprosic o pomoc i pojsc se w pi zduuu... piękne!

Gość gość
zacznij sie prawidłowo odrzywiac sórowe jedzenie wrzywa i owoce a jak nie pomoze isc do spowiedzi pomodlic sie do Jezusa

Gość Oliiis
Też kiedyś tak miałam. Zainteresuj się psychoterapią. Mi pomogli specjaliści z dezyderaty. Zadzwoń, Tobie też na pewno pomogą.

Gość gość
nie dawaj sie!!! najlepiej natychmiast umow sie na wizyte do psychologa, mnie bardzo pomaga Pani Olga z www.psychologdlaciebie.pl ... poszukaj jakiegos dobrego w swojej okolicy i walcz o siebie!!

Gość gość
jedź do dezyderaty, mi bardzo pomogli. też miałam mysli samobójcze...

Gość gość
Kiedy byłam w stresie wszystko mi się sypało. Nie miałam apetytu, nie potrafiłam się wyspać. Koleżanka poleciła mi oczyszczanie energetyczne na stronie moc-energii.pl . I rzeczywiście po odprawieniu rytuału problemy ze stresem ustały. Jestem pogodna i bardziej optymistyczna i co najważniejsze nabrałam więcej dystansu do wielu spraw, przez co już się nie denerwuje.