Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

boczek952

mieszkania bielsko biała sprzedaż

Polecane posty

Cześć jestem na tym forum stałym użytkownikiem doradzam i zazwyczaj pomagam ludziom . Ostatnio znajoma pytała się mnie gdzie może kupić mieszkanie w Bielsko Białej . Poleciłem jej stronę www.mieszkaniabielskobiala.com.pl z tego względu że można kupić tutaj tanie piękne mieszkania . Bielsko biała jest miastem rozwijającym się w przerażającym tempie . Sam mieszkam w Bielsku i musze przyznać że rozwój minionych lat był niesamowity człowiek może się tutaj wybić i stworzyć siebie swoją postać . Piękne miasto . Jeżeli byście chcieli albo ktoś z waszych znajomych szuka tu mieszkania to warto poda mu tę stronę z nieruchomościami .

Gość zcsd
Musiałem kupić biuro pod dość duży biznes. Chciałem coś własnego. Agencja http://bbn-efekt.pl negocjowała za mnie warunki zakupu i zeszli z ceny tak mocno, że jeszcze zaoszczędziłem kilkanaście tysięcy złotych. Uważam, że to bardzo racjonalny podmiot do nawiązania współpracy w Bielsku – Białej.

Gość Dora

Planuję zakup mieszkania. Zależało by mi na jakiejś cichej, spokojnej okolicy niedaleko od Bielska. Słyszałam o osiedlu Apartamenty Akacjowa w Jaworzu. Byłam na spotkaniu w firmie Vatra System i bardzo mi się spodobał apartament z poddaszem i balkonem z widokiem na góry 😊 Byłam tam kilka razy, ale chciałam zapytać, czy ktoś może podzielić się opiniami o tym miejscu?

Gość gość

Biur nieruchomości jest sporo, mam już trochę doświadczenia na tym polu, ale jeszcze nie miałem tak udanej współpracy jak z biurem www.bbn-efekt.pl. Więc możesz tam zerknąć i szukać dla siebie propozycji.