Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomocy czy mogłam zajść w ciążę !

Polecane posty

Gość gość

Słuchajcie 22 miałam prawdopodobnie owulację a 23 uprawiałam sex mój chłopak spuścił się pierwszy raz i zdążył ,,go" wyjąć lecz za drugim razem już nie . słyszałam że w takiej s*****e jest mało plemników bądź wcale bo na ich odtworzenie trzeba czasu . Ale czy to jest prawda ? proszę o pomoc kobietki pomóżcie :-( !

mężczyzna cały czas produkuje plemniki i są praktycznie w każdym wytrysku. poucz się trochę, dorośnij a potem bierz za "zabawy" dla dorosłych

Gość gość
Daj znac czy zaszlas ale mam nadzieje ze nie bo niedojrzala jestes albo nazwe to brutalnie glupia. Trzeba bylo po tabletke "po" skoczyc a nie pisac tutaj. No chyba ze to prowo, nie znam sie

Gość gość
"Mało plemników" hm, nie wiem czy wiesz, ale do ciąży jest potrzebny aż 1 plemniczek, a po wytrysku były nowiutkie, świeżutkie, żywotne, jest bardzo prawdopodobna ciąża, nie ma wielkiego znaczenia że to był drugi wytrysk. Oczywiście jest spermy mniej za 2 razem, ale w każdym ml jest taka ilość plemników że mogłaś spokojnie na tym zajść w ciąże, to loteria teraz zostaje ci czekanie, mogłaś iść do ginekologa po tabletkę do 24 godzin po.

Gość gość
Poza tym jeśli włożył penisa po 1 stosunku dokładnie go nie myjąc, to na nim były również plemniki i pozostałości spermy, drugi stosunek jak najbardziej mógł zapłodnić z powodzeniem twoja komórkę jajową.

Gość gość
niewykluczone że mogłaś zajść w ciążę. Źle myślisz, ktoś cię w błąd wprowadził, że podczas drugiego wytrysku mężczyzna nie produkuje nasienia. Żeby doszło do zapłodnienia to potrzeba tylko jednego plemnika. Jeśli nie wiesz jaka jest odpowiedź na twoje pytanie apropo ciąży to kup sobie test ciążowy a potem jedź na gadania do ginekologa. Mogę ci polecić gabinet ginekologiczny w Białymstoku http://gabinetginekologicznybialystok.pl/ . Tam przyjmuje miła pani doktor i podczas badania wszystko się wyjaśni, czy jesteś w ciąży czy nie.