Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mamy jaki maly niedrogi samochod polecacie?

Polecane posty

Gość gość

Potrzebuje jakiegos malego auta by byc uniezalezniona od meza i nie musiec czekac by np.on skonczyl prace. Samochod,zebym czasami sama podjechala do pracy,albo wziela dzoecko i pojechala do rodzicow. Glowny samochod mamy duzy i niedlugo planujemy zamienic na nowy wiec ten maly moze byc na prawde kompaktowy. Co polecacie? Twk za kilka tys.

Gość gość
Corsa panda punto może polo.

Gość gość
Audi a3 dobre noemieckie auto. Polecam bo posiadam:-) -Mama

Gość gość
Nie polecamy taniej tandety

Gość gość
Yaris, corsa, panda, VW up, nissan mira. Kilka tysięcy niewiele mówi. Bo kilka to 2000 ale 8 to też kilka.

Gość gość
Jestem raczej sklonna dac wiecej niz 2 tys,ale 8 to bym musiala przemyslec. Raczej tak po srodku. Najlepiej do 6. Po prostu nawet za wiecej to ja nie potrzebuje,nie zwrocilby sie. To ma byc taka awaryjna podwiezdupka;) yaris bardzo mi sie podoba,ale niestety za drogo,patrzylam. Taniej to jakies starocia. Nie oplaca mi sie duzo zainwestowac,bo i tak planujemy kupic duzy samochod(typu 7osobowego)i to glownie nim bedziemy sie poruszac. Ten drugi to ma byc jak po prostu godzinowo nie zgram sie z mezem i by stal pod blokiem i bym mogla.w.kazdej chwili z niego skorzystac. Do pracy mam blisko-15 min piechota ale zdarza mi sie niewyrobic wczesniej wyjsc:P samochodem to 3 min doslownie. Ajakbym miala isc i czekac na autobus to juz w ogole bezsens,dluzej i dalej.

Gość gość
Wecie,bo ja nazwy samochodow to znam i wiem z czego moge wybierac:P raczej szukam osob,ktore mi napisza,ze cos maja i sie sprawdza mimo,ze jest niedrogie,ale np.wygodnie sie jezdzi. Tak jak pani od audii. Ale audii to chyba nie ten przedzial cenowy;) ale dzieki,sprawdze.

Gość gość
seicento sobie kup, jest bardzo tanie w naprawie.

a3 ok 7-8 tysięcy to będzie rocznik 98-00 , my mamy właśnie taką awaryjną podwieźdupkę :D Ma spory bagażnik ( spokojnie zmieszczę wózek i zakupy) , bezawaryjna, dynamiczna. Z tańszych mogę jeszcze polecić micrę. W tym przedziale cenowym musicie zwrócić uwagę na blachę - aby nie było rdzy i korozji bo będziesz później miała problem ze sprzedażą

Gość gość
Jasne kupujcie sobie te trumny na kółkach i to jeszcze do wożenia dzieci... nawet zakładając że same jeździcie dobrze i nie spowodujecie wypadku to nie możecie wykluczyć że jakiś idioty się w was wpieprzy choćby w tył na światłach, albo w bok przy wymuszeniu z podporządkowanej. Kupcie coś starszego, ale porządnego, żadne seicento czy nie daj boże tico!!!

Gość gość
nissan almera lub mazda