Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hiukari

Randka z Jeziorakiem?

Polecane posty

Chciałabym zabrać faceta do kina, mój luby jest fanem kryminałów, a słyszałam, że wchodzi do kina teraz jakiś nowy polski kryminał - Jeziorak. Słyszał ktoś o tym? godne polecenia?

Słyszałam, byłam nawet :D bardzo fajny film, dobrze zrobiony jak na polską produkcję. Aktorzy naprawdę dają radę, klimat fajnie wytworzony... ale naistotniejsze jest to, że w przeciwieństwie do większości polskich filmów tutaj wszystko jest dopieszczone od strony technicznej - dźwięk, praca kamery - wszystko na wysokim poziomie. na pewno się nie zawiedziesz.

Ja w takim razie rezerwuje bilety na dzisiaj i zobaczymy jakie będą moje odczucia :D

Gość gość
czy przenioslam sie w lata 50-te… nie - to polska wspolczesna bo zniszczony przez komunizm kraj musi nadrobic jakies 60 lat 333 www.youtube.com/watch?v=aNC-LLh2dn4

Gość gość
Ja byłem na Jezioraku wczoraj i film naprawdę w porządku. Może nawet skłoniłbym się do opinii, że to najlepszy film jaki ostatnio widziałem.

Gość gość
Też byłam na tym filmie, całkiem ciekawa fabuła, taka inna wciągająca i super klimat. Zdecydowanie mogę polecić.