Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mariusz1992

Co sądzicie o tej randce?

Polecane posty

No właśnie. Wczoraj byłem na pierwszym spotkaniu z nowo poznaną dziewczyną i już sam nie wiem co o tym myśleć. Byliśmy na kawie, przegadaliśmy gdzieś z 2 godziny. Rozmowa kleiła się całkiem całkiem, raczej nie było momentów ciszy. Po wyjściu z kawiarni poszliśmy do parku na spacer a później odprowadziłem ją na przystanek. Dziewczyna nie była chętna na żaden kontakt fizyczny, a jak się już żegnaliśmy to wyciągnąłem ręce by ją przytulić ale ona wyraźnie tego nie chciała, powiedziała na chłodno "to cześć" i czmychnęła do tramwaju. Gdzieś pół godziny po spotkaniu napisałem jej smsa: "Dziękuję za miłe spotkanie :)" to ona odpisała "Również dzięki". Dziewczyna jest w moim wieku (22 lata). Co o tym sądzicie? Dostałem kosza czy co?

Gość gość789
Nie wszystkie dziewczyny chcą od razu kontaktu fizycznego! Chyba naoglądałeś się za dużo filmów. Poza tym wydaje mi się, że ona jednak nie jest zainteresowana, skoro odpisała na Twojego smsa w tak lakoniczny sposób, ale możesz jeszcze spróbować umówić się z nią za kilka dni, żeby się upewnić czy naprawdę nie masz u niej szans. Tylko nie rób tego przez smsy- zadzwoń i pogadaj chwilę a na koniec powiedz, że słyszałeś o jakimś nowym filmie pochlebne recenzje i zamierzasz iść na niego do kina i zapytaj czy nie miałaby ochoty pójść tam z Tobą. Tylko niech to nie będzie jakiś horror czy sensacja, bo dziewczyny takich filmów raczej nie lubią.